Δεσκάτη: Το Σεπτέμβριο η πρώτη σύνδεση φυσικού αερίου

24 Ιουλίου 2020
13:49

Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να υπάρξει η πρώτη σύνδεση Φυσικού Αερίου στην πόλη της Δεσκάτης, όπου τα έργα εγκατάστασής του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο δήμαρχος Δεσκάτης, Δημήτρης Κορδίλας, αφού εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση για την πορεία των έργων τόνισε ότι η πρώτη σύνδεση θα γίνει το Σεπτέμβριο και μάλιστα στο Δημαρχείο της πόλης.

Παράλληλα όπως ανέφερε γίνεται προσπάθεια και με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έτσι ώστε μέσα από το ΕΣΠΑ να υπάρξει επιδότηση των πολιτών που θέλουν να το εγκαταστήσουν στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις για τα τέλη σύνδεσης, ενώ παράλληλα όπως ανέφερε εξετάζεται και η επέκτασή του και σε μεγάλα Δημοτικά Διαμερίσματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ιδιωτικής εταιρίας, Θέμη Καλόγηρο, που ανέλαβε το έργο, μετά από πρωτοβουλία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, ήδη έχει ολοκληρωθεί ο σταθμός αποσυμπίεσης, όπου θα γίνεται με βυτία η τροφοδοσία του Φυσικού Αερίου, ενώ έχει ολοκληρωθεί μέχρι τώρα το ένα χιλιόμετρο αγωγού, από τα δυόμιση μέσα στην πόλη της Δεσκάτης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.