Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τα μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην 85η ΔΕΘ και στην Έκθεση «Οικοδομή 2020»

24 Ιουλίου 2020
14:46
Κανένα σχόλιο

 

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία του Κορωνοϊού, προγραμματίζει και εφέτος να διοργανώσει τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων – μελών του στις εξής Διεθνείς εκθέσεις:

α) Σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) σε δωρεάν ενιαίο εκθεσιακό χώρο 40τ.μ. στην 85η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (με τιμώμενη χώρα την Γερμανία)

β) Στην έκθεση «Οικοδομή 2020», που διοργανώνει η «ROTA» στο Εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» από 16 ως 18 Οκτωβρίου 2020.

Καλούνται οι επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο Επιμελητήριο Κοζάνης, ως την 30 Ιουλίου 2020, αποστέλλοντας σχετική αίτηση στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση chambers@otenet.gr ή επικοινωνώντας με τη Δ/νση στο τηλ 24610 41693. Σημειώνεται ότι μετά την διαπίστωση του αριθμού των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων θα γνωστοποιηθούν οι όροι συμμετοχής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.