Aναφορά αναγνώστη στο kozan.gr για σημείο παγίδα επί της οδού Νικολάου Πλακοπίτη κ Ζαφειράκη

30 Ιουλίου 2020
11:46

Αγαπητό kozan.gr σήμερα γίναμε μάρτυρες της πτώσης νεαρής κοπέλας η οποία ήταν έγκυος, επι της οδου Νικολάου Πλακοπίτη κ Ζαφειράκη. Λόγω του σημείου παγίδα ,τσουλήθρα… Επίσης στο συγκεκριμένο σημείο πέφτουν καθημερινά άνθρωποι όλων των ηλικιών… Και παρόλο που έχουν γίνει συστάσεις στο δήμο να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες δεν έχει γίνει τίποτα… Παρακαλώ για την ανάδειξη του θέματος … Μπας¨ και γλυτώσουν οι επόμενοι..

9 σχόλια

  • ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑΜ..ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΟΥΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ..ΕΛΕΟΣ.ΖΗΛΙΑΡΗ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ

  • “έχουν γίνει συστάσεις στο δήμο”: πού τον βρήκατε; Εδώ κι 25 χρόνια δεν υπάρχει δήμος, μόνο υπηρεσία εξυπηρέτησης ψηφοθηρικών σκοπών συγκεκριμένου επανειλημμένα αποτυχημένου πολιτευτή, απ’ αυτούς που διέλυσαν το Πασοκ.

  • να μάθουν όλοι να περνάνε το δρόμο από τις διαβάσεις όπως και τα αυτοκίνητα να σταματάνε στις διαβάσεις. δεν υπάρχει παγίδα

  • Δυστυχώς επτωχεύσαμεν στο πολιτικό κεφάλαιο της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου μας. Παρατεταγμένοι παρατρεχαμενοι και ολίγον φαντασμενοι.

  • Δεν βλέπουν το φρεάτιο έξω από την Δάλλα που κοντεύει να πέσει, τα πλακάκια στη Δημοκρατίας,κοντά στη στάση ΤΑΞΙ που ξεκόλλησαν και κάθε μέρα πέφτει κόσμος, ακόμα τα φτιάχνουν…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.