kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ευτύχημα για την Δ. Μακεδονία η λειτουργία του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης

12 Αυγούστου 2020
14:23

 

Έχοντας διανύσει μια μακρά περίοδο λειτουργίας, το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας, στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, αποδεικνύεται, η μοναδική, στη μέχρι τώρα πορείας της, επιτυχής επιλογή της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, που δαπάνησε χρήματα για την οργάνωσή του. Η λειτουργία του υπερσύγχρονου μηχανήματος,  που  έχει τη δυνατότητα να διενεργεί έως και 100 τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, ημερησίως, έχει αποδειχθεί σωτήρια – στο μέτωπο της πανδημίας – όχι μόνο για τα περιστατικά στην Δ. Μακεδονία αλλά και παραέξω, καθώς, έχει κληθεί να εξυπηρετήσει, με επιτυχία, περιστατικά και σε γειτονικές Π.Ε. Ενότητες, όσες φορές χρειάστηκε. Μπορεί, κατά την άποψη της στήλης, η Περιφερειακή Αρχή, στο έναν χρόνο λειτουργίας της, να έχει δείξει ελάχιστα ως ανύπαρκτα επιτεύγματα στον τομέα των αρμοδιοτήτων της, ωστόσο η επιλογή του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Η. Τοπαλίδη, να εμπιστευθούν τη γνώση και την εμπειρία μιας τριάδας επιστημόνων του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης (Χ. Τσεβεκίδη, Ε. Τσαρίδη & Καζάκου), απέδωσε και συνεχίζει να αποδίδει “καρπούς”. Επιπροσθέτως, η άριστη λειτουργία του Εργαστηρίου έχει προκαλέσει τα κολακευτικά σχόλια και των αρμοδίων του ΕΟΔΥ (σε κεντρικό επίπεδο), που σχεδιάζουν την περαιτέρω αναβάθμισή του.

Η Χύτρα

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.