Επιστολή αναγνώστριας στο kozan.gr: Το πάρκινγκ της Περιφέρειας στη ΖΕΠ & τα ανοιχτά φρεάτια (Φωτογραφίες)

12 Αυγούστου 2020
14:30

 

Ζώνη ενεργειακής πολεοδομίας, ή ζώα ελεύθερης προέλευσης; Κάνουμε έργα μόνο όσο διαρκούν οι επιδοτήσεις και τα κονδύλια… Εδώ και δεκατρία χρόνια μόνο λόγια μακέτες με σχέδια έξυπνου σχεδιασμού δωρεάν ίντερνετ για δύο χρόνια, ευρυζωνικές υπηρεσίες, τηλέφωνα με βιντεοκλήσεις, αποκωδικοποιητές που δεν δούλεψαν…. Ποιος μας δουλεύει τελικά;

Επίσης ανοιχτά φρεάτια, επικίνδυνα για τα παιδιά  μας με τα ποδήλατα. Δείτε τις εικόνες μετά την περιφέρεια στονδρόμο για Αργιλο νέο οικισμό Ποντοκώμης, ο χωματόδρομος που συνεχίζει μετά την στροφή για το κτίριο της περιφέρειας

 

 

 

 

 

11 σχόλια

  • Εδω κάπου θα γίνονταν το έξυπνο χωριό του κουκουλοπουλου. Το θυμάσαι Παρι; Βγάλε καμια ανακοίνωση να μας το θυμησεισ. Όπως βεβαια να μας πεις και για τα οικόπεδα. Αλλα τις αποτυχίες προσπαθούμε να τις ξεχάσουμε

  • Έργα Κουκουλόπουλου-Παφίλη-ΖΕΠιλιάδου-Μαλούτα, με ευγενή συνεισφορά Ιωαννίδη. 25 χρόνια χαμένα για την πόλη.

  • Μάλλον κάποιος ετοιμάζετε για δήμαρχος. Οπότε τους βάζει όλους στο τσουβάλι. Σωστές οι παρατηρήσεις αλλά την ευθύνη έχει ο κύριος Δακής που επί των ημερών του έγινε το έργο για δήθεν πάρκινγκ…. αφού είναι που είναι άχρηστο το έργο, μήπως…. λέω… μήπως τις Κυριακές που είναι κλειστή η Περιφέρεια, θα μπορούσε στον χώρο αυτό να γίνεται λαϊκή αγορά, για τους ξεχασμένους πολίτες της ΖΕΠ;

  • Ενα σκάνδαλο σκέτο είναι αυτό το έργο. Είναι γνωστό στους περισσότερους ότι από τη μελέτη μέχρι τη λειτουργία του σήμερα προκύπτουν μεγάλα ερωτηματικά.

  • Ο Έλληνας έχει μάθει μόνο να κλαίγεται. Μόνιμα γκρινιάζουμε έχουμε απαίτησής και δικαιώματα χωρίς υποχρέωσης με το παραμικρό φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς. Εγώ βλέπω παντού μόνιμα σκουπίδια πεταμένα μάλλον ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ επίσης τα καπάκια από τα φρεάτια μάλλον κάποιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ τα χρειάστηκε και τα πήρε στους τείχους γεμάτο συνθήματα και άθλια γκράφιτι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ τα κάνει. Κατεστραμμένα κτίρια και υποδομές ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ φταίει. Και κάποιοι ασυνείδητη που δεν έχουν αφήσει καθίσματα στα πάρκα και στης πλατείες οτιδήποτε ωραίο το καταστρέφουν χωρίς να υπολογίζουν οι ΔΗΜΑΡΧΟΙ φταίνε.
    Οι πόλη μας οι πολλοί ωραία αλλά χωρίς εμάς όλους τους ασυνείδητους γιατί δεν έχουμε τον πολιτισμό και την πεδία που της χρειάζεται.

  • Αν εξαιρέσω 2 ορθογραφικά λαθάκια Αχιλλέα μου τα είπες περίφημα.Εύγε!έτσι είναι την καμπούρα τη δική μας δύσκολα τη βλέπουμε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.