Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 – Θερινός Κινηματογράφος στην Πτολεμαΐδα- ΕΥΤΥΧΙΑ

12 Αυγούστου 2020
13:51
Κανένα σχόλιο

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΣ σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαΐδας και την υποστήριξη του Δήμου Εορδαίας, ύστερα από την αναβολή της εκδήλωσης λόγω καιρού, γυρίζουν «μεσ’ στα θερινά τα σινεάα» και παρουσιάζουν την βραβευμένη ταινία, ΕΥΤΥΧΙΑ.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Άγγελου Φραντζή, παρακολουθεί την πολυτάραχη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου της οποίας τους στίχους όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει. Οι δύο πρωταγωνίστριες, Καίτη Γκουλιώνη και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη «φορέσαν» τον ρόλο της Ευτυχίας κάνοντας τους θεατές συμμέτοχους σε μια ζωή γεμάτη πάθη, λάθη και σημάδια στην ψυχή.

Στο τόσο δύσκολο καλοκαίρι που διανύουμε το «θερινό» σινεμά, επιστρέφει στην πόλη για να μας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης. Ακόμα κι αν έχουμε δει την ταινία, όλοι αξίζουμε λίγη ΕΥΤΥΧΙΑ παραπάνω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΟΤΕ: Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΤΙ ΩΡΑ: 21.30

ΠΟΥ: Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών -Πτολεμαΐδα

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: 5 ευρώ

Ώρες και μέρες Προπώλησης (Ή αλλαγής ημερομηνιών σε ήδη υπάρχοντα εισιτήρια)

Καθημερινά, από Τετάρτη 12/8 έως Τρίτη 18/8: 19.00 – 22.00

Τετάρτη 19/8: 11.00 – 14.00 και 19.00 – 22.00

Πέμπτη 20/8 και Παρασκευή 21/8 ΜΟΝΟ πρωί 11.00 -14.00

Στο γραφείο της ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ (Βασ. Σοφίας 30 )

Πληροφορίες: 6984306007

Ποτά δεν διατίθενται λόγω ειδικών συνθηκών

Παρακαλούμε κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο να φοράτε μάσκα.

Κατά την διάρκεια των προβολών θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία όλων μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.