Mητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης Παύλος: «Με τον Κορωνοϊο βρήκαν ευκαιρία και συκοφάντησαν την Θεία Κοινωνία, μην πάτε να κοινωνήσετε με την ίδια λαβίδα»

21 Αυγούστου 2020
22:02

 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κοζάνης Παύλος ήταν ο ιεράρχης που συλλειτούργησε μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ στην φετινή πανηγύρι της Αγίας Βάσσας της Εδεσσαίας.

Στον πανηγυρικό εσπερινό μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κοζάνης κ. Παύλος.

Ο Μητροπολίτης αφού αναφέρθηκε στα πνευματικά χαρίσματά του σεπτού ποιμενάρχη Εδέσσης κ. Ιωήλ, αλλά και στην ωραία ευχή που συνέγραψε για τον Κορωνοϊο μίλησε για την αντιμετώπιση της πανδημίας τόσο του Κορωνοϊού όσο και των παλαιότερων που με τη χάρη του Τριαδικού Θεού αντιμετώπιστηκαν.

«Με τον Κορωνοϊο βρήκαν ευκαιρία και συκοφάντησαν την Θεία Κοινωνία, μην πάτε να κοινωνήσετε με την ίδια λαβίδα έλεγαν» – τόνισε σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον νέο Ναό της Αγίας Βάσσας που χτίζεται στην Έδεσσα αλλά και στην συνεργασία που υπάρχει εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας της Πέλλας.

«Ο Τριαδικός Θεός αναπαύεται στους Ναούς και φεύγει ο πονηρός διάβολος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παύλος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ομιλία του Σεβασμιωτάτου:

pellanews.gr

4 σχόλια

  • Ἡ ἀλαζονεία τῆς ἐπιστήμης καὶ τῆς τεχνολογίας σὲ συντριβή, ὁ ἄνθρωπος τῆς ἀποκρυπτογράφησης τοῦ γονιδιώματος καὶ τῶν βιοτεχνολογικῶν θαυμάτων, τῆς τεχνητῆς γονιμοποίησης, τῆς τεχνητῆς νοημοσύνης, τῆς ρομποτικῆς καὶ τῆς νανοτεχνολογίας, τῶν ἀσύλληπτων ἐπιτευγμάτων, τῆς «κατάκτησης» τοῦ σύμπαντος, ὁ ψεύτικος γίγαντας τῆς γνώσης καὶ δυνάμεως, πλήρως ταπεινωμένος, ἀπόλυτα ἰσοπεδωμένος, κυνηγάει ἕναν νανοϊὸ ποὺ ἔχει ἀναστατώσει τὴν οἰκουμένη καὶ ἔχει παραλύσει τὰ πάντα καὶ ἀδυνατεῖ νὰ τὸν ἀντιμετωπίσει. Καὶ τὸ χειρότερο, παραμένει ἀταπείνωτος ἀκόμη.
    Δὲν βλέπει τὸν Θεό. Δὲν πιστεύει στὸν Θεό. Δὲν Τὸν θέλει. Θεὸς πουθενὰ στὸν ὁρίζοντα. Οὔτε τώρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.