kozan.gr: Ο Δήμαρχος Βοϊου, Χ. Ζευκλής, μιλώντας στο OPen TV, εξήγησε τι ακριβώς αφορά η πρότασή του για τον Ξενώνα Φιλοξενίας ανθρώπων που νοσούν από κορωνοϊό και με δική τους θέληση επιθυμούν να φύγουν από το σπίτι τους και ν’ απομονωθούν προστατεύοντας τους δικούς τους ανθρώπους – Περισσότερες από 300 δειγματοληψίες έχουν γίνει στο Δήμο Βοϊου – Με βάση την ενημέρωση που είχε από χθες το απόγευμα στις 100 δειγματοληψίες βρέθηκαν 7 θετικά τα οποία δεν ειναι τυχαία αλλά συνδέονται με ήδη θετικό κρούσμα – Μιλάμε συνολικά για 22+7 άρα 29 επιβεβαιωμένα κρούσματα – Αιχμές σε όσους ανεύθυνα ανεβοκατεβάζουν τους αριθμούς των κρουσμάτων (Βίντεο)

28 Αυγούστου 2020
16:24

Ο Δήμαρχος Βοϊου, Χ. Ζευκλής, μιλώντας στο OPΕΝ TV, εξήγησε τι ακριβώς αφορά η πρότασή του για τον Ξενώνα Φιλοξενίας ανθρώπων που νοσούν από κορωνοϊό και με δική τους θέληση επιθυμούν να φύγουν από το σπίτι τους και ν’ απομονωθούν προστατεύοντας τους δικούς τους ανθρώπους – Περισσότερες από 300 δειγματοληψίες έχουν γίνει στο Δήμο Βοϊου. Με βάση την ενημέρωση που είχε από αργά χθες το απόγευμα στις 100 δειγματοληψίες βρέθηκαν 7 θετικά τα οποία δεν ειναι τυχαία αλλά συνδέονται με ήδη θετικό κρούσμα. Μιλάμε συνολικά για 22+7 άρα 29 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

 

3 σχόλια

  • Ας κάνατε το καθήκον σας και να μην επιτρεπατε εκδηλώσεις και πάρτι.

    Βοά ο κόσμος τι γινόταν και τώρα κάνετε πως πέφτετε από τα σύννεφα αναζητώντας ενόχους για την δική σας ανεπάρκεια.

    Προτιμήσατε να γίνεται αρεστός παρά δυσάρεστος αλλά χρήσιμος.

    μαγαζιά διαφήμιζαν πάρτι και το ήξερε όλος ο νομος ,αποκλείεται να μην ακούσατε κάτι.

    Τώρα που στράβωσε το πράγμα φταίει κάποιος άλλος.

    Οι μεν νέοι ανακάλυψαν ότι οι κουταμαρες που έχουν κατακλύσει το ίντερνετ και ειδικά στο Ελλαντα ότι ο ιός είναι ψέμα τελικά είναι…κουταμαρες.

    Αν δεν σκέφτεστε τον συνάνθρωπο σας σκεφτείτε τους γονείς σας τουλάχιστον.

    Αν αρχίσουν πολλά κρούσματα σε άνω των 50 ηλικιακά θα δούμε άσχημες εικόνες.

    Και τότε θα κρυφτούν οι μάγκες που γράφουν ότι βλακεία τους έρθει.

    αυτός ο λαός πάντα έτρωγε το κεφάλι του από την απερισκεψία και ανευθυνότητα του δε βαριέσαι και της συνωμοσίας.

    Αλλά μυαλό δεν έβαζε.

    αλήθεια τόσο πολύ παρέα κάνουν με τουρίστες οι Έλληνες;

    Γιατί στα μπιτσομπαρα και club που γίνεται το έλα να δεις δεν πάνε οι ξένοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.