kozan.gr: Παράπονα αναγνώστη για τη λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας: “Θα είχε ενδιαφέρον να μας το εξηγήσει η αρμόδια υπηρεσία”

10 Μαρτίου 2021
00:25

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι μας, στην εποχή των περιορισμών, και των απαγορεύσεων, βιώνουμε παράλληλα και το οικονομικό αδιέξοδο. (ειδικά οι Ελ. Επαγγελματίες). Υπάρχουν άνθρωποι που χάσανε την δουλειά τους, κάποιοι  υπολειτουργούν,  κάποιοι όμως… συνεχίζουν όπως πριν, σαν να μην συνέβη τίποτα. Μερίδα ανθρώπων που δρουν στο χώρο των λαϊκών αγορών της περιοχής μας, και ειδικά στην Πτολεμαΐδα, και ενώ επικρατεί το καθεστώς του 50% των εκθετών ανά εβδομάδα, αυτοί είναι παρών κάθε εβδομάδα στο ίδιο μέρος, και τα τετραγωνικά μέτρα που καταλαμβάνουν,  είναι τα τριπλάσια από αυτά που ορίζει ο νόμος, με αποτέλεσμα, αφενός να δυσχεραίνουν την θέση όσων εκθετών νομίμως βρίσκονται στην θέση τους, και αφετέρου να δυσκολεύουν την λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Πώς το καταφέρνουν αυτό (?) θα είχε ενδιαφέρον να μας το εξηγήσει η αρμόδια υπηρεσία! Ζούμε σε μια ιδιαίτερη φάση της ιστορίας, και  προσπαθούμε λίγο η πολύ, οι περισσότεροι άνθρωποι, να περιορίσουμε τις συνήθειες, και τις ανάγκες μας ώστε να λειτουργήσει η καθημερινότητα. Απ’ ότι φαίνεται όμως κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα.

7 σχόλια

  • Φίλε μου γενικά υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που σφυρίζουν αδιάφορα και δεν έχουν αλλάξει σχεδόν τίποτα στη ζωή τους και τις συνήθειες. Αν δεν έχουν κολλήσει είναι θέμα χρόνου να κολλήσουν, απλά παίζουν με τις πιθανότητες. Τώρα σε οικονομικό επίπεδο, που αναφέρεις, είναι καθαρά θέμα ελέγχου και εφαρμογής μέτρων από την πολιτεία, η οποία εδώ και πολύ καιρό τα έχει κάνει σαλάτα. Γιατί προσπαθεί να κρατήσει την υγεία, χωρίς να ρίξω ευρώ, να κρατήσει την οικονομία στηρίζοντας ημετέρους και φυσικά να σώσει και το πολιτικό της “τομάρι”. Όπου πολιτεία, βάλε και δήμους.

  • Συγχαρητήρια. Να και μια αληθινη τοποθέτηση που περιγραφει επακριβώς την πραγματικοτητα. Και οι υπευθυνοι σφυρίζουν ανευθυνα.

  • Ακόμη πιο μεγάλο ενδιαφέρον θα είχε εάν μας έλεγε η αρμόδια υπηρεσία πόσα εισέπραξε τα τελευταία χρόνια από τους εκθέτες στη λαϊκή. Και κυρίως από αυτούς που κάθε Τετάρτη καταλαμβάνουν “τριφατσα οικόπεδα” σε βάρος φυσικά άλλων συναδέρφων τους.
    Αν η απάντηση είναι 0 τότε μάλλον κάποιοι πρέπει να απολογηθούν.

  • Αυτη που ηταν στην επεκταση ηταν ολοι μεσα με 20 μετρα ο καθενας τωρα θα πανε οι μιση στην γκιολα και αυτη που φταινε για αυτο θα ειναι την μεγαλη τεταρτη παλι μεσα στην κυρια αγορα δημοκρατια ,,νηστηκα σκυλια ,, αλαξτε αντιδημαρχο για να σωθητε ολοι..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.