kozan.gr: Νέο σχόλιο “φωτιά” του πρώην βουλευτή Κοζάνης Γ. Θεοφύλακτου για την υπόθεση φωτοβολταϊκών στη Μεσιανή: “Για συμμαζευτείτε σας παρακαλώ”

18 Μαρτίου 2021
20:28

Και πάνω που είπαμε να πούμε “σχωρεμένα” – μέρες που είναι – για όσους φάνηκε ότι ‘ανέκρουσαν πρύμναν’ και για τον τοπικό βουλευτή της Ν.Δ. που στην αρχή έλεγε ‘όλα είναι νόμιμα’ και τώρα λέει ‘οκ, κάτι θα γίνει για το δάσος’, μερικοί δείχνουν αμετανόητοι … και απειλούν κι από πάνω. Η κοινωνία τους ανακαλεί στην τάξη! Ε, όχι και να απειλείτε κύριοι που συμμετέχετε στο ‘καρεδάκι’! Για συμμαζευτείτε σας παρακαλώ.Είναι ευκαιρία τώρα που η τοπική κοινωνία είναι ενωμένη, να δούμε και παρόμοια ζητήματα. Λιβερά – Σιδερά: έχει μείνει καθόλου καθόλου έκταση για τους κτηνοτρόφους; ή και εκεί ‘γίνανε όλα νόμιμα’ στα 4000+ στρέμματα; Η Κίνηση Κοζάνη τόπος να ζεις και ο Στέφανος Πράσσος με δημοσιεύσεις τους θέτουν παρόμοια ζητήματα. Πρέπει ενωμένοι να προστατέψουμε την περιοχή και το μέλλον των παιδιών μας!

19 σχόλια

  • Πόσους υποψήφιους Βουλευτές θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Πρωτοχωρι ;
    Μη βγει και καμία γυναίκα μέχρι το τέλος και έχουμε 4 και μετά μας λείπει 1 !

  • Ακούμε για
    Βουλευτές
    Δημάρχους
    Αντιδημάρχους
    Επικεφαλείς
    Δημοτικούς συμβούλους
    Ειδικούς συμβούλους
    Θυγατέρες
    Συζυγους
    Γιούς
    Κλπ

  • Για τα Σιδερά τον Ιωαννιδη ρώτα, πρώτος έφερε εκεί τα φωτοβολταικα επί πινακιου φακής 25 ευρώ το στρεμμα, ήσουν κυβερνητικός βουλευτής τότε, αλλά τότε μούγκα, ρώτα και τον Τσίπρα ακόμα μέλος κεντρικής επιτροπής του Σύριζα ο της αποκεντρωμενης;

  • Ετσι και αλλιως ο συριζα και στις επομενες εκλογες ενα βουλευτη θα βγαλει στον νομο!!!!! Πολυ κακο για το τιποτα!!!!

  • Εγώ δεν βλέπω θέσεις εργασίας πουθενά και σε λίγο καιρό η περιοχή θα είναι φτωχότερη! Φτάνει πια μας ζαλίσατε με τα φωτοβολταϊκά!!!! Δημιουργείστε συνθήκες για να κρατήσετε την νεολαία στην περιοχή!!

    • ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΑΜΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΑΒΡΕΧΤΗΡΑΣ ΑΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΗΔΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

  • Καλό το θέατρο Γιαννάκη μου, αλλά να σου θυμίσω ότι όλη αυτή η ιστορία ΔΕΝ θα μπορούσε να υλοποιηθεί ΕΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ
    Ασε τώρα τους κουτσαβακτισμούς (σε ξέρουμε ότι δεν είσαι και τόσο… νταής) και λούφαξε διότι η κυβέρνηση σου όχι μόνο ΄άνοιξε την πόρτα αλλά έστρωσε το χαλί για τέτοια φαινόμενα..

    περιμένω τα Μποτ του γραφείου να σπεύσουν προς διάψευση κτλ κτλ κτλ
    ~σας βαρεθήκαμε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.