kozan.gr: Γ. Κασαπίδης: “Ο υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος Κ. Σκρέκας, μας είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής και δεσμεύτηκε να στείλει και γραπτώς, προς το Δήμο Κοζάνης, αυτή την απάντηση. Εκεί μείναμε” (Βίντεο)

24 Μαρτίου 2021
21:18

 

Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, ρωτήθηκε, σε σχέση με το θέμα της μετεγκατάστασης της Ακρινής, στην τηλεδιάσκεψη που είχε ο ίδιος, παρουσία των βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης, με τον υπουργό Ενέργειας & Περιβάλλοντος Κ. Σκρέκα, αν προέκυψε κάτι σημαντικό, με τον Γ. Κασαπίδη να απαντά: “Ο υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος Κ. Σκρέκας, μας είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής και δεσμεύτηκε να στείλει και γραπτώς, προς το Δήμο Κοζάνης, αυτή την απάντηση. Εκεί μείναμε”.

 

17 σχόλια

  • καλα κρασια κασαπιδη,εσυ και η κυβερνηση σου αποδειχτηκατε οτι χειροτερο μπορουσε να εχει ο τοπος τουτες τις δυσκολες στιγμες που βιωνει

  • Δεν μας λέτε κύριε Κασαπίδη για ποιούς υπάρχουν χρήματα
    Μήπως για τους ημετέρους
    Ακρινή αδικημένη από την διαχρονική δραστηριότητα της ΔΕΗ
    Για τους ειδικούς συμβούλους υπάρχουν λεφτά
    Για τους αστυνομικούς στα πανεπιστήμια υπάρχουν λεφτά
    Για την Ακρινή και τους Γιατρούς του ΕΣΥ έχουν περιορισμό δεν υπάρχουν χρήματα

    • Στους Βουλευτές να τα πείτε τι τα λέτε στον Κασαπίδη , αυτοί ερχόταν και έρχονται στο χωριό και σας τάζουν διάφορα. Δεν βλέπω όμως να λέτε κουβέντα στους Βουλευτές..

  • κε Κασαπιδη κανε καμια ακομα επιτροπη και ο χρονος εχει 9 … ασε τους κατοικους της Ακρινης να ελπιζουν, εσυ εστειλες την επιστολη( αν την εστειλες) στον υπουργο, οποτε ξεβγηκες απο την υποχρεωση …ετσι ?

  • Κασαπιδη παραιτησου γιατί είσαι ότι πιο τραγικά λίγο έχει περάσει από την περιφέρεια τα τελευταία 20 χρόνια.
    Γύρνα πίσω στους κηπακους και τις κοτουλες.

  • Λεφτά υπάρχουν μόνο για τα κανάλια ΣΚΑΪ και λοιπά . Κρίμα που σας ψηφίσαμε είστε για μουτζα και αυτήν θα πάρετε από δω και πέρα.Η κυβέρνηση ακούειιιιι θα φάτε μούτζες που δεν θα ξέρετε από που σας έρχονται.

  • Η μετεγκατάσταση της Ακρινής είναι “κωμωδία”.
    θα είναι αστείο ενώ τελειώνει ο λιγνίτης να πεταχτούν τόσα χρήματα αντί να διατεθούν για τις συνέπειες της απολιγνιτοποίησης.

  • Ρε σταματειστε την αντιπολιτευση,ο κασαπιδης σε τι σας φταιει;πατε καλα;νομιζετε οτι ετσι τον χτυπατε;ημαρτον ρε,για ολα τα δεινα να τα φορτωνετε στον κασαπιδη,καταντησατε γραφικοι.Ο ανθρωπος λεει τι του μετεφερε ο σκρεκας,δηλαδη τι να μας πει ψεμματα;

  • Βγείτε υπεύθυνα και πείτε στους ανθρώπους ξεκάθαρα ότι ακριβώς πιστεύετε, μην τους δίνετε ελπίδες με μισόλογα, κακό τους κάνετε.

  • Στις επόμενες εκλογες να βγάλουμε 5 βουλευτες νδ, γιατι πανε κατω και τα λενε τσεκουρατα!!!! Τους τρεμουν ολοι!!! Απολιγνητοποιηση μας λεει ο υπουργος και αντι να τον στειλοουν απο εκει που ηρθε…… Τον φβναζουν να τους κοψει την πιτα…. Τι σκληροτητα!!!!Μετεγκατασταση οικισμων, μας ανακοινωνουν λεφτα δεν υπαρχουν!!!! Αντιδραση εξτρα σοφτ!!! Περιφερειαρχης ειτε παει ειτε δεν παει ενα και το αυτο!!!! Επειδη ξερει απο κοτουλες ο περιφερειαρχης, αν δε σπασεις αυγα ομελετα γιοκ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.