kozan.gr: Ο Aντιπεριφερειάρχης Στέργιος Κιάνας μίλησε, πριν από λίγο (ώρα 11:20), στην ΕΡΤ3, σε σχέση με την κατάσταση της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων μετά και τις πρόσφατες επισημάνσεις του Τεχνικού Συμβούλου, που παρουσιάστηκαν σε σχετικό έγγραφο συμπερασμάτων αυτοψίας (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2021
11:35

Ο Aντιπεριφερειάρχης Στέργιος Κιάνας μίλησε, πριν από λίγο (ώρα 11:20), στην ΕΡΤ3, σε σχέση με την κατάσταση της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων μετά και της επισημάνσεις του Τεχνικού Συμβούλου, , που παρουσιάστηκαν σε σχετικό έγγραφο συμπερασμάτων αυτοψίας.

 

8 σχόλια

  • “Χτίζοντας” καριέρες πάνω σε μια γέφυρα.

    Αν είχαμε σοβαρές πολιτικές και τεχνικές ηγεσίες, εφόσον υπάρχει πρόβλημα με τη γέφυρα, θα έπρεπε με ταχύτατους ρυθμούς να έχουν διευθετήσει ήδη τις διαδικασίες ώστε να επιλυθεί.

    Τι έκαναν οι πολιτικές και τεχνικές ηγεσίες μας; Επισκέφθηκαν και συνεχίζουν να επισκέπτονται αδιάλειπτα τη γέφυρα φλυαρόντας ακατάπαυστα, με τους πολίτες να μην μπορούν να καταλάβουν αν το τεχνικό έργο είναι ασφαλές.

    Κρείττον του λαλείν το σιγάν.

  • KAI ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΟΓΙΑ Τ ΑΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ?
    ΠΟΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΧΙΑ ?

  • Παρακολουθησα ενα βιντεο με κασκαντερ στο διαδυκτιο τι πρεπει να κανεις αν πεσεις σε λιμνη η θαλασσα με το αμαξι.Ηταν πολυ ενδιαφερον και προτρεπω να παρακολουθησουν ολοι αναλογα βιντεο και δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα

  • Μακαρι να ειχαμε 10 τετοιους επαγγελματιες στην περιφερια θα τρεχαμε 10 χρονια μπροστα την περιφερια!!!Μπραβο

  • ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ .

    ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ- ΕΛΕΓΧΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ Η ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠ. ΘΕΣ/ΚΗΣ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ .

    ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΗΔΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ . ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ .

    ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.