kozan.gr: Kατηγορηματική η πρώην Διευθύντρια του αναισθησιολογικού του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, που κατέθεσε στη σημερινή δίκη για τον αδικοχαμένο Στάθη μετά την επίθεση των ροτβαιλερ το Πάσχα του 2016: “Όταν είδα το παιδάκι ήταν σε βαθύ κώμα. Δε μπορούσε να γίνει τίποτα” (Βίντεο)

22 Ιουνίου 2021
17:40
Κανένα σχόλιο

 

Kατηγορηματική η πρώην Διευθύντρια του αναισθησιολογικού του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης, που κατέθεσε στη σημερινή δίκη για τον αδικοχαμένο Στάθη μετά την επίθεση των ροτβαιλερ το Πάσχα του 2016: “Όταν είδα το παιδάκι ήταν σε βαθύ κώμa. Δε μπορούσε να γίνει τίποτα”, σημείωσε κατηγορηματικά υποδηλώνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, πως η κατάσταση στην οποία έφτασε ο Στάθης στο νοσοκομείο ήταν τέτοια που το παιδί δε μπορούσε να σωθεί ό,τι κι αν έκαναν.

 

kozan.gr: Koζάνη: Στις 25/6 θα συνεχιστεί η δίκη για τον αδικοχαμένο Στάθη, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από την επίθεση ροτβαιλερ το Πάσχα του 2016 – Oι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων ζήτησαν να προσέλθει και να εξετασθεί ο χειρουργός γιατρός ο οποίος διαχειρίστηκε το περιστατικό με τον Στάθη, ώστε να απαντηθεί το ερώτημα αν το παιδάκι αντιμετωπίσθηκε όπως έπρεπε – Δηλώσεις δικηγόρων των δύο πλευρών (Βίντεο)

 

kozan.gr: O N. Bασιλειάδης, ένας εκ των συνηγόρων των δύο κατηγορουμένων στην υπόθεση με τον αδικοχαμένο Στάθη που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από την επίθεση ροτβαιλερ το Πάσχα του 2016: “Γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα πρέπει να πληρώσουν αυτοί που φταίνε πραγματικά. Το γεγονός της επίθεσης δεν αμφισβητείται από κανέναν. Εμείς ισχυριζόμαστε, με βάση την ιατροδικαστική έκθεση, ότι ο θάνατος οφείλεται στις ιατρικές πλημμέλειες. Για εμάς άλλοι θα έπρεπε να κάθονται στο σκαμνί του κατηγορουμένου”. (Βίντεο)

 

kozan.gr: Συναισθηματικά φορτισμένο το κλίμα στη δική με την υπόθεση του αδικοχαμένου Στάθη, που βρήκε τραγικό θάνατο από επίθεση ροτβαιλερ το Πάσχα του 2016 – Z. Bρίκος (δικηγόρος μητέρας Στάθη): “Πριν ένα μήνα έγινε η εκταφή του Στάθη όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου σίγουρα λίγα μπορεί να προσφέρει ως βάλσαμο σε αυτή την μητέρα, σίγουρα όμως μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε οποιονδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να έχει χωρίς όρους και προϋποθέσεις σκύλους στο σπίτι του” (Bίντεο)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.