Σιάτιστα: Συνέδριο για νέους “Η συμμετοχή είναι το οξυγόνο της δημοκρατίας” στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων 2017, το Σάββατο 6/5

4 Μαΐου 2017
11:48
Κανένα σχόλιο

Το Τμήμα Νεολαίας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ διοργανώνει ένα καινοτόμο Συνέδριο για νέους με τίτλο:

” Η συμμετοχή είναι το οξυγόνο της δημοκρατίας “

στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων 2017 η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Erasmus+ και φέτος διοργανώνεται για όγδοη φορά.
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στη Σιάτιστα, στο Συνεδριακό Κέντρο των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΒΑΝΙΔΗ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ,
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ
ΠΛ. ΑΓΟΡΑ 17
50300 ΣΙΑΤΙΣΤΑ
ΤΗΛ. 2465022801

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.