kozan.gr: Πένθος στην Κοινότητα Μόρφης Βοΐου – Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών ο Κωνσταντίνος Αθ. Τζάρος

8 Οκτωβρίου 2021
12:58

Στο πένθος βυθίστηκε η Κοινότητα Μόρφης Βοΐου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών ο Κωνσταντίνος Αθ. Τζάρος. Διδάκτωρ, Πολιτικός Μηχανικός, στο Πανεπιστήμιο Βόλου. Iδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στο χωριό και στην ακαδημαϊκή κοινότητα. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, στις 4 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μόρφης. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

6 σχόλια

  • Θερμα συλλυπητηρια στο Θαναση και την Τασουλα,για την απωλεια του γιου τους Κωνσταντινου,που εφυγε τοσο νωρις για το μεγαλο ταξιδι.Ο θεος να αναπαυσει την ψυχη του και καλο παραδεισο.

  • Ενα υπεροχο παιδι απο μια υπεροχη οικογενεια, αγαπητοί σε ολους τουςχωριανους της Μορφης, μεγαλη απωλεια κ αδικη, μονο ο Θεος μπορει να δωσει κουραγιο στην οικογενεια του. Κωστα καλο σου ταξιδι,ο παππους ο Κωνσταντης κ η γιαγια σιγουρα θα σε φροντιζουν….. Τασουλα, Θαναση, Λαμπρο κουραγιο για την οδυνηρη απωλεια.

  • Γ.Φ.
    ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!! ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΩΣΤΑ!!!
    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ!!!!
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ!!!

  • Αγαπημένε μου φίλε Κώστα καλό παράδεισο. Μου προκαλεί απέραντο πόνο και θλίψη ο άδικος χαμός σου. Θα σε θυμάμαι πάντα για την ευγένεια, την δοτικοτηκα, το ήθος, την καλοσύνη, την εργατικοτητα, το καλό μυαλό και πολλά άλλα χαρισματα που είχες. Είναι πολύ φτωχός ο κόσμος χωρίς εσένα.

  • Αντίο Κύριε Καθηγητά, ευγενικέ φιλε Κώστα Τζάρο. Ολο το πολυτεχνείο είχε τον καλύτερο λόγο να πει για τον Κώστα, τον δικό μας Κώστα που κυκλοφορούσε με τοποδηλατό του..που ήταν πάντα εκεί στα προβλήματα των φοιτητών. Αγαπητός, πολυδιάστατος υπέροχος άνθρωπος, γλυκομίλητος, πάντα πρόθυμος…τα λόγια μου είναι φτωχά μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής σου. Αθάνατος για εμένα Κώστα..Αθάνατος.. καλό παράδεισο..θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη, ο μαθητής σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.