kozan.gr: Δύο παθολόγους και δύο πνευμονολόγους (ιδιώτες) ζήτησαν από τον Ι.Σ. Κοζάνης τα δύο νοσοκομεία (Μαμάτσειο – Μποδοσάκειο) προκειμένου να συνδράμουν στη μάχη της πανδημίας – Οι δράσεις του Ι.Σ. Κοζάνης σε σχέση με την παρότρυνση των πολιτών στο θέμα του εμβολιασμού (Ηχητικό)

18 Νοεμβρίου 2021
11:34

Πολλές ενδιαφέρουσες ειδήσεις  προέκυψαν από τη σημερινή συνέντευξη του  X. Tσεβεκίδη, στο kozan.gr (δείτε παρακάτω, στο τέλος της ανάρτησης), με τον Πρόεδρο του  Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης να μιλά και για την ανταπόκριση στο αίτημα της ενίσχυσης του έργου του ΕΣΥ με τις προσθήκες ιδιωτών γιατρών, σε όποιες ειδικότητες είναι εφικτό αυτό να συμβεί, καθώς και για τις δράσεις που ετοιμάζονται, από πλευράς του συλλόγου, στο πλαίσιο της παρότρυνσης των πολιτών για τους εμβολιασμούς. Ακούστε τι μας απάντησε

Πρόεδρος του Ι.Σ. Κοζάνης, στο kozan.gr, για το αν πρέπει να κλείσουν τα σχολεία: “Έχουμε δύο δρόμους. Ή ακολουθούμε τον καθαρισμό του αέρα στις σχολικές αίθουσες με φίλτρα ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, λόγω κόστους, αναγκαστικά, για να σταματήσουμε αυτό τον κύκλο της ενδοοικογενειακής μετάδοσης, που γίνεται από τους μαθητές, κάνοντας αυτό που κάναμε και τις προηγούμενες φορές, κλείνοντας τα σχολεία για 15 μέρες σε βαθιά κόκκινες περιοχές” (Ηχητικό)

kozan.gr: Κινητοποίηση από τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης αλλά κι από τον Υφυπουργό Μ. Παπαδόπουλο για την αποκατάσταση προβλημάτων στη λειτουργία του τοπικού ΕΟΔΥ, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, λόγω της νόσησης αλλά κι έλλειψης προσωπικού που μετακινήθηκε αλλού – Τι αποκαλύπτει στο kozan.gr ο Πρόεδρος Χ. Τσεβεκίδης (Ηχητικό)

4 σχόλια

  • παροτρύνετε τον κόσμο ο οποίος και φαίνεται να σας ακούει,
    αλλά κανένας ιδιώτης γιατρός όσο και να παροτρύνετε
    δεν πάει να βοηθήσει στα νοσοκομεία. αντιθέτως ολοι
    φεύγουν και παραιτούνται ..
    πρέπει να τους επιστρατεύσουν δηλαδή για να πάνε?
    για εξηγείστε.. με ειλικρίνεια παρακαλώ…

  • Να υποθέσω πως το υγειονομικό προσωπικό που είναι σε αναστολή εργασίας δεν χρειάζεται, αλλά χρειάζονται 4 γιατροί και καθαρίσαμε; Για πρόβατα μας περνάτε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.