Τους Προέδρους των επιμελητηρίων Καστοριάς και Φλώρινας επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό, κλείνοντας έναν πρώτο κύκλο επισκέψεων με τα Επιμελητήρια της Π.Δ.Μ – Στόχος να βρεθούν από κοινού λύσεις στα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου

17 Δεκεμβρίου 2021
13:40

Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καστοριάς, Μπάμπη Καραταγλίδη συναντήθηκε την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Ευφροσύνη Ντιό στο Διοικητήριο της Π.Ε. Καστοριάς. Παρούσες στη συνάντηση ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Κυριακίδου-Τσιάγκου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον επιχειρηματικό κόσμο της Π.Ε. Καστοριάς, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον κλάδο της γούνας όπου συζητήθηκαν εκτενώς τα επόμενα βήματα και η διενέργεια στοχευμένων δράσεων ώστε να ανακάμψει ο κλάδος.

Ανάλογη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη στα γραφείο του ΕΒΕ στη Φλώρινα παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου και του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Γιάννη Κιοσσέ.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Καστοριάς και Φλώρινας συζήτησαν με την κα. Ντιό τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και κατέθεσαν σχετικές προτάσεις.

Η Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε την πρόθεση της Περιφερειακής αρχής για συνεργασία και στήριξη της επιχειρηματικότητας. Συγκεκριμένα, πέρα από τις θεματικές: Πρασίνισμα, Εκπαίδευση-Κατάρτιση, Καινοτομία, Ψηφιακή αναβάθμιση, η κυρία Ντιό εξέφρασε την επιθυμία της να βρίσκεται σε ένα διαρκή και ανοικτό διάλογο με τα επιμελητήρια. Βασικός στόχος της Περιφερειακής Αρχής είναι οι στοχευμένες παρεμβάσεις σε συνδυασμό με τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία της Περιφέρειας ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον μικρομεσαίο επιχειρηματία να τα αξιοποιήσει.

Να σημειώσουμε ότι η κα. Ντιό ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο επαφών και δεσμεύτηκε ότι οι συναντήσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα είναι διαρκείς, σε μια από κοινού προσπάθεια να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τους επιχειρηματίες της περιοχής.

 

4 σχόλια

  • Βολτες περα δωθε, ξυλινα λογια, ουσία ΜΗΔΕΝ!!! Ακομη να πληρωθουμε απ τα προγράμματα covid κ μια αντιπεριφερειάρχης που είναι στα χαμένα προσπαθώντας να καταλαβει που την βάλανε

  • κυρια Ντιο δεν ξεκινατε καλα,μπερδευτηκατε με την κοζατσανη που πριν 2 μερες ανεβασε κειμενο οτι η συναντηση εγινε με πρωτοβουλια της,αποφασειστε ποιος προκαλεσε την συναντηση,μην πνιγεστε σε μια κουταλια νερο,α και κατι τελευταιο,ολοι εκει μαζι οι 3 καστοριανοι πηραν μαζι Τ λιγοτερες ψηφους απο αυτον που σαρωσε και ο ξερολας τον αλλαξε,ψαξτε μας για ψηφους την επομενη φορα.Το πουλακι πεταξε,καλες γιορτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.