«Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου» – Στοιχεία και μαρτυρίες σοκ για τον μητροκτόνο

17 Δεκεμβρίου 2021
13:42
Κανένα σχόλιο

 

Σοκάρουν τα στοιχεία για τον άνθρωπο που σκότωσε τη γιαγιά και τη μητέρα του, στα Γρεβενά. Τι έλεγε ο ίδιος σε συγχωριανούς του…

«Ο διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου», έλεγε ο 59χρονος στους συγχωριανούς του, που το πρωινό  της περασμένης Τρίτης φέρεται να βίασε και στη συνέχεια να στραγγάλισε την 83χρονη μητέρα του.

Ο μητροκτόνος που σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στο εισαγγελέα, εκτός από την ανθρωποκτονία και βιασμό κατηγορείται για βία κατά υπάλληλων. Κι αυτό γιατί όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν να τον προσαγάγουν μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, ο 59χρονος αντιστάθηκε όχι μόνο απωθώντας τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αλλά και χτυπώντας τους.

Μετά το εξιτήριο που έλαβε τον περασμένο Αύγουστο από τη ψυχιατρική κλινική στην οποία είχε παραμείνει για νοσηλεία δέκα ημέρες, ο 59χρονος σε καθημερινή σχεδόν βάση πήγαινε στο καφενείο του χωριού του, στα Γρεβενά.

Οι κάτοικοι στο Κοσμάτι τον αντιμετώπιζαν επιφυλακτικά, ενώ προσπαθούσαν να είναι προσεκτικοί σε κάθε τους κουβέντα προκειμένου ο μητροκτόνος να μην εκνευριστεί. Εκείνες τις ημέρες του περασμένου καλοκαιριού, ο 59χρονος γυμναστής, τους άφησε όλους άφωνους όταν άρχισε να τους περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε τη γιαγιά του του 1993.

Αφού τους περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την αποτρόπαια πράξη του, ανέφερε το άτομο που τον προέτρεψε να βγάλει από τη ζωή και τη γιαγιά του. ««O διάβολος με έβαλε να σκοτώσω τη γιαγιά μου»,  είπε ο μητροκτόνος για το έγκλημα που διέπραξε σε ηλικία 31 ετών.

Ο 59χρονος ήταν γυμναστής και έκανε μαθήματα σε σχολεία. Το τελευταίο εκπαιδευτικό συγκρότημα που δίδαξε ήταν στην Κόρινθο. Από εκεί σταμάτησε, όπως λένε οι πληροφορίες του newsit.gr πριν από οκτώ χρόνια, ενώ ήταν και παντρεμένος.

Από το γάμο του είχε αποκτήσει ένα κορίτσι το οποίο σήμερα είναι περίπου 30 ετών. Οι κάτοικοι στο Κοσμάτι των Γρεβενών δεν έχουν δει ποτέ ούτε την πρώην γυναίκα ούτε την κόρη του 59χρονου μητροκτόνου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ – newsit.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.