Ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές εργασίες, για τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου Κοζάνης

23 Φεβρουαρίου 2022
09:08

Ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές εργασίες, για τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου Κοζάνης. Εγκαταστάθηκε ήδη το ΙSΟΒΟΧ που θα στεγάζει, έτσι όπως προβλέπεται,  το γραφείο των μηχανικών της εταιρείας για το εργοτάξιο που θα στηθεί. Ταυτόχρονα, άρχισαν οι εργασίες για την αναδιαμόρφωση των διαφόρων χώρων, όπως και της καινούριας εισόδου του Νοσοκομείου, απ’ όπου θα εισέρχονται πλέον όλοι στο Νοσοκομείο, λόγω χρήσης της έως σήμερα χρησιμοποιούμενης για τις ανάγκες του εργοταξίου.

Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για πιθανή ταλαιπωρία, που θα προκύψει λόγω των αλλαγών, εν αναμονή της τελικής μεγάλης βελτίωσης στις παροχές υγείας που θα εμφανίσει το Νοσοκομείο μας, μετά την ολοκλήρωση του νέου κτιρίου και τη “σύντομη” απόδοσή του στο λαό της περιοχής μας.

13 σχόλια

  • Αντί να κάνουμε ένα νέο, σύγχρονο νοσοκομείο, συνεχίζουμε με τα γύφτικα τσαντήρια.

    Όλοι όσοι εμπλέκονται στις προσθήκες κατά το παρελθόν και τώρα, οι επόμενες γενιές θα ντρέπονται να αναφερθούν σ’ αυτούς και την μυωπική πολιτική τους όραση.

    Ντροπή τους!

    • Και θελετε κιολας αυτο το γυφτικο τσαντιρι να το κανετε και πανεπιστημιακο γελανε και οι πετρες!
      Παλι καλα που υπαρχει και το Μποδοσακειο και ειναι κλασης ανωτερο σε πολλα και σωζει καπως την κατασταση και την εικονα της περιοχης

  • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ!!!

    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΑ, ΜΕ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ.
    ΕΝΩ ΟΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ.
    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!

    ΚΟΖΑΝΗ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ!!!

  • πρώτο πρόβλημα η υποστελέχωση
    δεύτερο η συντήρηση των κτηρίων
    τρίτο πρόβλημα η έλλειψη θέσεων στάθμευσης

    σε ότι αφορά το δεύτερο τα δημόσια κτήρια θέλουν συντήρηση και όχι αντικατάσταση όπως και γίνεται στο εξωτερικό. Μόνο στην Ελλάδα δεν συντηρούμε τα δημόσια κτήρια, τα αφήνουμε να ρημάξουν και μετά η εύκολη λύση, ζητάμε καινούργια, τα οποία σε 10 χρόνια τα κάνουμε σαν τα μούτρα μας κι άντε πάλι από την αρχή. Γεμίσαμε κτήρια και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Π.Χ. Πνευματικό Κέντρο, Εύξεινο λέσχη κ.λ.π. κ.λ.π.

    • Αυτό θα συνέβαινε αν είχες έναν χώρο 200 στρεμμάτων έξω από την πόλη, με κτιριολογικό πρόγραμμα και σχέδιο ανάπτυξης.

      Το “Μαμάτσιο” είναι ένα κορεσμένο νοσοκομείο που πρέπει να αντικατασταθεί. Διαθέτει ακόμα εφτάκλινους θαλάμους (οκτώ ήταν, αλλα έγιναν επί διοίκησης Ροδακινιά εφτά, με κατασκευή εσωτερικού wc λουτρού), όταν έξω το πολύ να έχει δίκλινα.

      Ας σοβαρευτούμε, αυτό είναι ένα νοσοκομείο του 1950, όχι του 2020+

      • Φίλε μου και στα Γιάννενα υπάρχει το Χατζηκώστα που μάλλον είναι πιο παλιο απο το Μαματσειο αλλά με την ανακαίνιση που έγινε και κόστισε λιγότερο από ένα καινούργιο , βγάζεις τα παπουτσια για να μπεις.

  • ρε παιδια στο ΒΟΙΟ έχουμε κτήρια να φάνε κι οι κότες μόνο 4 – 5 πρώην δημαρχεία κι είναι όλα καινούργια, μήπως πρέπει να το πάμε εκεί το νοσοκομείο, είναι και στο κέντρο της δ. μακεδονίας…

  • Τραβάνε ζόρι κάποιοι και φαίνεται.. Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που υποστήριξαν την δημιουργία νέων κτιριακών εγκαταστάσεων στο Νοσοκομείο.

  • Φίλε τον βγάζεις αξια το μισθό σου για τρολλάκι. Εσύ δεν άκουσες καμια φορά ότι και χώρο για parking θα κάνουν και ζητήθηκε ο χώρος δίπλα απο το νοσοκομείο απο το δήμο! Mάλλον σου κακοφαίνεται επειδή δεν μπόρεσαν να το κάνουν οι δικοί σου και φάνηκε η γύμνια τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.