kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Δυστυχώς διέψευσε τις προσδοκίες

25 Μαΐου 2022
07:14

Αναλαμβάνοντας την Προεδρία της Κοινότητας Κοζάνης κι ακούγοντας – τότε –  τις δηλώσεις του για το πως οραματίζεται την πόλη, σου δινόταν η εντύπωση πως ο Ι. Γρηγοριάδης, ένα πρόσωπο προσηνές και γλυκομίλητο (όταν το πρωτογνωρίζεις), θα πρόσθετε ένα διαφορετικό λιθαράκι στον τόπο που κατοικεί και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Δυστυχώς, με τη μέχρι τώρα παρουσία & παρεμβατικότητά του, έχει διαψεύσει τις προσδοκίες όλων όσων πίστεψαν  πως θα έβλεπαν, έστω και σε μικρό βαθμό, κάτι διαφορετικό στην πόλη. Αυτό είναι διακριτό, από μια σειρά απλών πραγμάτων και γεγονότων, που έχουν συμβεί, όλο το προηγούμενο διάστημα μέχρι και σήμερα. Για του λόγου το αληθές, αν, για παράδειγμα, επισκεφτεί κάποιος τη σελίδα της Κοινότητας Κοζάνης στο facebook, εκεί δηλαδή που φιλοξενούνται  δράσεις και πρωτοβουλίες της,  θα διαπιστώσει ότι μόλις προχθές, έπειτα από σχεδόν 6 μήνες, υπήρξε νέα ανάρτηση που ενημερώνει για τ’ ότι οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, σε συνεργασία με την Κοινότητα Κοζάνης, προβαίνουν σε διάφορες παρεμβάσεις καλλωπισμού κι επιδιορθώσεων σε κεντρικά σημεία της πόλης μας. Αν έχει κάτι άλλο να θυμάται κάποιος, αυτή τη – σχεδόν – τριετία, από τη δραστηριότητα της Κοινότητας Κοζάνης, είναι οι παρεμβάσεις της για τη χωροθέτηση του ανδριάντα του Μητροπολίτη Ιωακείμ και το «γόπα project». Δε ξέρουμε αν στο χρόνο που απομένει μπορεί να σωθεί η “παρτίδα” για την Κοινότητα Κοζάνης, πάντως το πρόσημο είναι αρνητικό, όχι γιατί έπραξε κάτι κακό που έβλαψε την πόλη αλλά με το σκεπτικό πως υπήρξαν θέματα, με κορυφαίο αυτό της απολιγνιτοποίησης, που θα μπορούσε να προσθέσει, να αφαιρέσει ή να διεκδικήσει κάτι περισσότερο απ’ αυτά που σχεδιάζονται ή οραματίζονται οι άμεσα εμπλεκόμενοι, όμως “ενήργησε” δια της απουσίας της ή  – επιεικέστερα κρινόμενη-  χαμηλοφώνως. Κρίμα!

Η Χύτρα

22 σχόλια

  • Αγαπητή Χύτρα, σας αρέσει να στοιχειοθετήται τον λόγο σας σε αιολα επιχειρήματα.
    Συγχαρητήρια.

  • Η κοινότητα είναι απούσα. Αν εξαιρέσεις 2-3 το πολύ άτομα που έτρεξαν στην αρχή. Ο πρόεδρος της όπως και σε πολλά χωριά στην πόλη δεν υπάρχει όχι γιατί ο δήμος τον επικαλύπτει αλλά γιατί δεν μπορεί. Δεν είναι όλοι για όλα δυστυχώς.
    Επειδή παρακολουθώ τη σελίδα τους ούτε συνεδριάσεις δεν κάνουν. Ταχα θα έκανε κάτι με τα σκυλιά και αυτός. Όσο για τη τελευταία ενημέρωση δεν είναι όλη η αλήθεια έτσι γιατί ο δήμος το κάνει και όχι η κοινότητα με το δήμο.

    • Φίλε μου η αλήθεια είναι μια. Ο πρόεδρος είναι εξαφανισμένος. Δεν ασχολείται με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είτε γιατί δεν περπατάει στην πόλη είτε γιατί δεν βλέπει είτε γιατί έχει τη νοοτροπία του είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει ο κόσμος ξεχνάει και θα μας ξαναψηφίσει.

  • Γιατί και στο Επιμελητηριο της Κοζάνης τι εκανε? Ας μας πει ποιες παρεμβασεις εκανε. Καλα τα γραφει η χυτρα και πολυ κομψα τα γραφει

  • Γιατί και στο ΤΟΣΥΝ τι έκανε; Μαζευοντουσαν για 4 μέρες το χρόνο και κάνανε το πάρτι νεολαίας.

  • Κρίμα γιατί ξεκίνησε με τις καλύτερες προσδοκίες. Χάθηκε; Βαρέθηκε; Απογοητεύτηκε; Κρίμα. Σε ένα χρόνο δεν σώζεται τίποτα. Ότι και να κάνει τώρα θα είναι μόνο και μόνο για σώσει ότι σώζεται από τα άρθρο της χύτρας

  • Η λέξη παραίτηση περνάει από το μυαλό;
    Όντως στο επιμελητήριο δεν έκανε τίποτα. Ο κος Πουγαριδης μακράν δραστήριος. Συγγνώμη αλλά η σύγκριση πονάει.

  • Ο κύριος Γρηγοριάδης είναι καλός στο να τα μετατρέπει όλα πολιτικά και να βγαίνει στα κανάλια να μιλάει. Από ουσία τίποτα.

  • Γελάω γιατί δεν μπορεί να διοικήσει μια κοινότητα και τη μια τον κάνουν για δήμαρχο και την άλλη για βουλευτή. παραίτηση τώρα γιατί δεν μπορείς. Οι πολιτικές σου φιλοδοξίες μπορεί να είναι υψηλές αλλά οι πράξεις σου πολύ κάτω από τη βάση.
    Απλά και ξεκάθαρα παραιτησου γιατί εκθέτεις όλο το συμβούλιο.

  • Εγώ νομίζω ότι για όλα φταίει ο Γρηγοριαδης είναι ανίκανος να διαχειριστεί την αρρώστια που υπάρχει από τους επικριτές των πάντων στα πληρωμένα πληκτρολόγια

    • Ο Γρηγοριάδης δεν φταίει για καμία αρρώστια. Όταν όμως δεν γίνονται πράγματα ούτε στην κοινότητα ούτε στο επιμελητήριο ουτε που δεν ξέρω εγώ ακόμα. Τότε είναι απλη ανικανότητα. Το παιδί μπορεί να είναι μια χαρά. Απλά δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις. Δεν είναι κακό.

  • Γρηγοριαδη και τίποτα να μην κανεις καταφερνεισ να ασχολούνται μαζί σου , άρα κάτι καλό κανεις και ενοχλείς.

    • Σώπα ρε εξυπνε. Τότε να επιβραβεύουμε όσους δεν κάνουν τίποτα και να πάει η κοινωνία μας μπροστά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.