kozan.gr: Η απάντηση της επικεφαλής του συνδυασμού “Στάση Σερβίων” στο Δήμαρχο Χ. Ελευθερίου: “Φήμες και ψέματα από τη Δημοτική Αρχή ζούμε εδώ και τρία χρόνια. Χαρακτηρισμούς και κακή, απαξιωτική συμπεριφορά, σε κάθε Δημοτικό συμβούλιο”

7 Ιουνίου 2022
05:25
Mε ανάρτησή της στο facebook η επικεφαλής του συνδυασμού “Στάση Σερβίων” Ρ. Σπυρίδου απάντησε στα όσα έγραψε προηγουμένως ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου (δείτε σχετικά εδώ).
Όπως αναφέρει: “Φήμες και ψέματα από τη Δημοτική Αρχή ζούμε εδώ και τρία χρόνια. Χαρακτηρισμούς και κακή, απαξιωτική συμπεριφορά, σε κάθε Δημοτικό συμβούλιο.
Υπερβολές και αυτοθαυμασμό σε 100δες αναρτήσεις του Δημάρχου και κατηγορίες ανυπόστατες σε σειρά συνεντεύξεων του.
Ονομάζει το αρδευτικό του Βόρειου άξονα φαραωνικό και δεν το θέλει.
Ξεχνάει πως οι χωριανοί μου και οι κοντοχωριανοί μου είναι εργατικοί και προκομένοι άνθρωποι και διψούν για δουλειά…δεν ξέρει, δεν μας ξέρει… και στραγγίζει τα χωράφια μας.
Το φυσικό αέριο το περιόρισε μόνο στον άξονα της πόλης και πέριξ αυτής . Ξέρει… ωστόσο ότι το κόστος της υποδομής το χρεώνεται ο πάροχος και το κόστος της σύνδεσης των νοικοκυριών πρόγραμμα της Περιφέρειας.
Από τα σχεδόν δύο εκατομμύρια του προγράμματος ” Αντώνης Τρίτσης” δεν έφτασε στα χωριά μας ούτε ένα ευρώ.
Αραδιάζει τώρα… τα έργα που κάνει η Δημοτική Αρχή στο Βαθύλακκο ξεχνώντας ότι το 5χ5 άλλοι το εξασφάλισαν, ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου φιλοξενεί έξι χωριά.
Ξεχνάει…ξεχνάει και χαρακτηρίζει με περισσό πολιτικό θράσος …και “τολμάει” στους Βαθυλακκιώτες να γράφει χωρίς ηθικό φραγμό και να συκοφαντεί, χωρίς να σέβεται κανέναν. Μέσα στο ίδιο μας το σπίτι, μας κουνάει το δάκτυλο με αναλήθειες .
Είμαι σίγουρη πως η ντροπή δεν έχει όρια πια.
Αγαπητοί χωριανοί μου και κοντοχωριανοί μου!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στον τοίχο μου και σας απασχολώ με τα λεγόμενα του Δημάρχου.
Ελπίζω να είναι και η τελευταία.
Σας σέβομαι! Σας έχω μέσα στην καρδιά μου και δε θα επιτρέψω σε κανέναν να εμπαίζει με την αξιοπρέπεια και την περηφάνεια μας”.

5 σχόλια

  • Διαβάζεις και ακούς την κα Σπυρίδου και τον κο. Κωνσταντόπουλο στο Δημοτικό Συμβούλιο, βλέπεις ότι οι μόνοι αντιδήμαρχοι που είχαν γνώσεις στο αντικειμενό τους έφυγαν (οι κ.. Κακαφίκας και Ζάκης) και μάλιστα με σαφείς καταγγελίες για την πολιτική και την διοίκηση αλλά και την συμπειφορά του Δημάρχου
    και αναρωτιέσαι: θα ξανακάνουμε λάθος και την επόμενη φορά;

  • Όποιος περάσει από τα χωριά που αναφέρει θα διαπιστώσει πόσο προσέχθηκαν και μάλιστα περισσότερο από τα υπόλοιπα του Δήμου. Δρόμοι, φωτισμός, καθαριότητα, ύδρευση, πάρκα, παιδικές χαρές, λάμπουν και έτσι πρέπει. Εργατικοί είναι όλοι οι άνθρωποι του τόπου γιατί όλοι θέλουν να ζήσουν καλύτερα,μακάρι να δούμε τα μισά απο αυτά στα υπόλοιπα χωριά μας

    • ΝΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΙΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΝΑ ΝΕΡΟΥ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!!!!!!

    • ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΦΙΛΗ 11:00 ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΝΤΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ! ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ; ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΝΤΑΣΕ; ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.