kozan.gr: Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ακρινής, Θεοχάρης Καζαντσίδης καταγγέλει: “Τι προετοιμάζετε στο παρασκήνιο εν αγνοία των κατοίκων;”

9 Ιουνίου 2022
16:13

 

Το τελευταίο διάστημα ¨ενημερωνόμαστε¨ σχετικά με συζητήσεις και εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της Ακρινής από δημοσιεύματα σε ΜΜΕ και φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις συγκεκριμένες συναντήσεις, συμμετέχουν κυβερνητικά στελέχη και τοπική αναρμόδιοι παράγοντες, αγνοώντας τους καθ ΄ύλην αρμόδιους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας.

Προφανώς επιδιώκουν τον αποκλεισμό όσων από εμάς θα εκφράσουμε άλλη άποψη.

Οφείλετε όσοι συμμετέχετε σε αυτές τις αντιθεσμικές διαδικασίες να απαντήσετε:

1. Από που εξουσιοδοτούνται κύριοι της κυβέρνησης οι αναρμόδιοι συνομιλητές σας για τις εν κρυπτώ συναντήσεις σας και χωρίς να ενημερώσετε κανέναν;

2.Τι διαπραγματεύεστε στις κρυφές σας συναντήσεις;

3. Τι προετοιμάζετε στο παρασκήνιο εν αγνοία των κατοίκων;

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Ακρινής σεβόμενος τον ρόλο μου και τους κατοίκους του χωριού, καταγγέλλω αυτές τις πρακτικές αλαζονείας και αυταρχισμού.

Είναι αδιανόητο, το μέλλον της Ακρινής να γίνεται αντικείμενο κρυφής διαπραγμάτευσης φιλοκυβερνητικών παραγόντων πίσω από κλειστές πόρτες.

Υ.Γ. To μέλλον μας και η ζωή μας κύριε Παπαδόπουλε και όσων πιθανόν επίδοξων πράττουν αναλόγως στο ζήτημα της Ακρινής δεν είναι ζήτημα της εκλογικής σας ¨πελατείας¨.

Ο Πρόεδρος

Της Κοινότητας Ακρινής

Θεοχάρης Καζαντσίδης

14 σχόλια

  • Για τη ΝΔ δεν μιλάμε; Παλιά μου τέχνη κόσκινο.
    Υπάρχει και μια άλλη παροιμία όμως φίλε… Που λέει πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Θα με θυμηθείς. Οι δεξιοί είναι τόσο “καλοί” άνθρωποι που στο τέλος αλληλοτρώγονται. Το ίδιο θα γίνει και σε αυτήν την περίπτωση. Πάρε ποπ κόρν και κάτσε.

  • Τό όνομα “Κυριάκος” θά κυριαρχεί τόσο στην Ακρινή, όσο και στην Ελλάδα μας για πολλά ακόμη χρόνια. Όποιος εγριξε, εγριξε!! ( Κατάλαβε κατάλαβε).

  • Κατσαπλιδες μία ζωή έτσι ήρθαν έτσι θα φύγουν… Αυτούς τούς είχε εκλέξει οι κοινωνία, και εμείς θέλαμε καλύτερο μέλλον. Κρίμα σε αυτούς που τούς ψήφιζαν.
    Πρόεδρε χάρη προχωρά όλοι είναι μαζί σου.

  • Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά; Πρόεδρος είναι αυτός που εξέλεξαν οι πολίτες και όποιος χλευάζει και περιθωριοποιεί τον Πρόεδρο είναι σαν να φτύνει στα μούτρα τους κατοίκους της Κοινότητας. Είτε αυτός είναι ο Πρωθυπουργός είτε είναι ο καντηλανάφτης της Εκκλησίας.

  • Αυτό δεν πρέπει να έχει γίνει ποτέ ξανά στα χρονικά. Επειδή δεν μας αρέσει ο πρόεδρος τον αφήνουμε στην απέξω και μιλάμε θεσμικά με όποιον μας βολευει.

  • Ευτυχώς που η τύχη του χωριού δεν έχει μείνει στα χέρια του προέδρου, γιατί απλά δε θα είχε γίνει τίποτα.

    • Και σε ποιού έχει πάει; Με ποιά διαδικάσία; Πότε πήγε; Έχετε επίγνωση τι γράφετε; Ξέρετε γιατί κάνουμε εκλογές;

      • ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΘΕΟΧΑΡΗ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.