Πώληση κτηνοτροφικής μονάδας στην περιοχή Ασβεστόπετρας του Δήμου Εορδαίας

7 Ιουλίου 2022
13:17

Πωλείται διαμπερής και φωτεινή επιχείρηση, πρόσοψης 1560 τ.μ. στην περιοχή “Πτολεμαϊδα, Ασβεστόπετρα”, κατασκευής του 2007.

Επιπρόσθετα υπάρχει θέση στάθμευσης.

Αποτελείται από 2 οικόπεδα ενωμένα και 2 κτίρια. Η κύρια μονάδα διαθέτει αρμεχτύριο, δωμάτιο με λεκάνες καθαρισμού, δωμάτιο μηχανών, χαρμανιερα και τουαλέτες.Η δεύτερη που είναι σε αναμονή μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 300 πρόβατα και διαθέτει εγκαταστάσεις σε αναμονή για τυροκομείο. Το αρμεχτύριο είναι τελευταίας τεχνολογίας (12αρι και 24αρι).Η μονάδα διαθέτει αυτόματη ταινία σίτισης των ζώων όπως επίσης και φορτωτή με μηχανή Deutch.Επίσης υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα φιλοξενίας των εργατών. Αυτήν τη στιγμή μαζί με την επιχείρηση θα διατεθούν και τα 200 πρόβατα φυλής Χίου που ανήκουν στην μονάδα. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου προστίθενται η ράμπα εκφόρτωσης. Βρίσκεται σε αγροτική ζώνη. Το εμβαδόν του οικοπέδου ανέρχεται στα 18000τ.μ. Το ακίνητο κρίνεται κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6978329289 Ραφαέλα και 698 409 4967 Γιώργος..!!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.