kozan.gr: H επίσημη ανακοίνωση από Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για την ανάληψη της Προεδρίας του ΟΠΕΚΕΠΕ από τον Ευάγελλο Σημανδράκο – Επιβεβαίωση του Kozan.gr

21 Ιουλίου 2022
15:13

 

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς δέχθηκε στο γραφείο του τη νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία προέκυψε μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας από το ΑΣΕΠ.

Νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο γεωπόνος – μελετητής, κ. Ευάγγελος Σημανδράκος και Αντιπρόεδρος ο νομικός, κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συναντήθηκε επίσης με τον απερχόμενο πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Δημήτρη Μελά, τον οποίο ευχαρίστησε για το έργο που επιτελέσθηκε στον Οργανισμό κατά τη διάρκεια της θητείας του με στόχο την εύρυθμη λειτουργία και την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους αγρότες, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Με το “ενάμιση πόδι” στην Προεδρία του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, ο Ε. Σημανδράκος

 

 

54 σχόλια

    • Κύριε
      Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές ούτε η Μαρέβα δεν θα σας ψηφίσει. Ας προσέχατε.
      Τελικά Πρόεδρος του κόμματος της Ν.Δ είστε ή κάποιου άλλου πολιτικού χώρου; Η επιλογές σας σε πολιτικές θέσεις του Δημόσιου χώρου με έχουν ξεπεράσει.

  • Και επισήμως στη ΝΔ . Διότι σε αυτές τις θέσεις όπου υπάρχει και μοριοδοτουμενη συνέντευξη, το κύριο προσόν είναι η ΥΠΟΤΑΓΗ στην κυβέρνηση. Τα τυπικά προσόντα, πτυχία μεταπτυχιακά θέσεις ευθύνης κλπ τα έχουν εκατονταδες να μην πω χιλιαδες
    Η μετριότητα στην χώρα μας βαφτίζεται αριστεια

    • ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΛΕΕΙ.ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΘΝΕ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ.ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

      • Στην Ελλάδα λεφτά να έχεις, Μεταπτυχιακό με πληρωμή,Διδακτορικό,με πληρωμή,ξένες γλώσσες με πληρωμή. Προσόντα όσα θες.Τι ζουμε,η εποχή της πληρωμής.

  • Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις κύριε Πρωθυπουργέ.Τον λογαριασμό τον πληρώνουν στο τέλος.

  • Τα παιδιά μας να βολέψουμε!! Έχουμε και προεκλογικό αγώνα φυσικά!! Θυμηθείτε τα αυτά Κοζανίτες/ κοζανιτισσες σε λίγους μήνες στην κάλπη

  • Στην Πειραιώς 62 πετάνε χαρταετό;Δεν είναι καθαρά Δευτέρα. Ξυπνήστε.Δεν θυμάμαι επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ Νεοδημοκράτες να τοποθετουνταν σε τέτοιες θέσεις. Ούτε με κυάλια δεν έβλεπαν θέσεις εξουσίας.
    Τελικά γιατί κάποιος Νεοδημοκρατης να ξανάψηφίσει Ν.Δ; Αναρωτιέμαι, ας μας απαντήσουν οι ένοικοι της Πειραιώς 62.

  • Ντροπή σας. Ο Πρωιν πασοκ, μετά σύριζα με μηδέν έργο στα Γρεβενα, μετά ανεξάρτητος, μετά παραγωγός φωτοβολταϊκων, μετά Αντιδήμαρχος και τώρα πρόεδρος Οπεκεπε. Μην τολμήσετε ΝΔ για ψήφο.

  • Ο Κασαπιδης με το ΠΑΣΟΚ, ο Μητσοτάκης με το Κιναλ, ο Αμανατιδης με όλους, ο Παπαδόπουλος με ΠΑΣΟΚ. Θα βουτήξω στα παγωμένα νερά να μου φύγει ο πυρετός.

  • Σκάσατε όλοι από τη ζήλια σας επειδή ο Βαγγέλης έχει σταδιοδρομήσει άξια και τώρα αναγνωρίζεται η ικανότητά του κεντρικά και εθνικά. Ξύδι. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή.

    Μπράβο Βαγγέλη, προχώρα και μην ακούς κανέναν. Είσαι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα.

    • Αν δεν έχεις καταλάβει αυτό είναι το πολιτικό του τέλος.Τελος ο Σημανδράκος από εκλογικές διαδικασίες.Σε ένα χρόνο που θα έχουμε εκλογές θα με θυμηθείς.

  • Καλά ρε ξεχάσατε τι ψήφιζε ο Μηχαηλιδης με τον Τσαναξιδη όταν ήταν δήμαρχοι και το λέγαν χωρίς ντροπή. ΑΝΡΔΕΑΔΗ ΩΡΕ ΨΉΦΙΖΑΝ.

  • Παλια η ΝΔ ειχε στελεχη ,ειχε ανθρωπους με μυαλο που σεβοντουσαν το χωρο στον οποιο ανηκαν.Τωρα εχει επικοινωνιολογους,συμβουλους για να τους λενε πως να κοιτανε την καμερα και πως να χαμογελανε .Μια επικοινωνιακη φουσκα ειναι σημερα ολα.Τιποτα με αξια και αρχες.Μετακομιζουν απο τον ενα χωρο στον αλλο και βολευονται ολοι μια χαρα.Και εχεις και τους απλοικους να τσακωνονται για τα κομματα.Δεν υπαρχει τιποτα ,ενας κατηφορος χωρις φρενο.Και ο αλλος μας λεει οτι ζηλευουμε κιολας.

    • και τώρα έχει αλλά δεν τα αξιοποιεί. Αντ΄αυτού αξιοποιεί κάτι κομματάρχες και κάποιους κατόπιν εισήγησεις κάποιων κομματαρχών και πάλι

    • Στις επόμενες εκλογές με αυτά που κάνουν το ποσοστό αποχής από τις κάλπες θα είναι πάνω από 50%.Δεν υπάρχει λόγος να ψηφίσεις,αφού οι τρακόσοι της βουλής τα εχουν βρει μεταξύ τους.

  • Καλά Δημήτρη Παπαγιανιδη τόσους αγώνες κάναμε για τη ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ το φάγαμε στη μούρη μας. Τώρα τι έγινε; λήθη στο παρελθόν; Εγώ όμως δεν ξεχνώ τι λόγια ακούγαμε. Πως μας φέρονταν όλοι αυτοί.

  • Υπαρχουν νεοι ανθρωποι ,εξυπνοι ,ικανα παιδια με προσοντα και ειναι με τη βαλιτσα στο χερι ,ετοιμοι για μεταναστευση.Και πολυ καλα κανουμε.Κυριοι σας πηραμε χαμπαρι.Μην τυχον και αφησετε λιγο οξυγονο να αναπνευσει και κανενας αλλος.Ολο οι ιδιοι ανακυκλωνονται.Πλουτιζουν τα βιογραφικα τους με τιτλους.Ελλαδα πως σε καταντησανε!!

  • Δεν ξεχνώ το μπουλιγκ που έφαγα και τρώω γιατί είμαι ΝΔ. Ψηφίζω ΝΔ και δεν έχω πάρει αλλά έδωσα σ αυτό το κομα. Δεξιό με λένε, φασίστα με λένε, παρωπίδες έχω με λένε. Αλλά ο Σημανδρακο πρόεδρος με ΝΔ δηλαδή με τους δεξιούς μας έκανε τη χάρη. Πρέπει να τον ευχαριστήσουμε.

  • Για να δούμε τι θα κάνει μέχρι στιγμής περιφέρεια και Δήμο έργο μηδέν ούτε τα Αδέσποτα δεν μπόρεσε να μαζέψει

  • Ο Κασαπιδης αξιοποίησε ολους τους άλλους χώρους. Με αυτούς μιλά. Τους άλλους τους έκανε πέρα. Γενικό διευθυντή τον ξήλωσε. Πλησιάζει ο καιρός.

  • Χαρές και πανηγυρια από Πασοκους και Συριζαίους για την τοποθέτηση Σιμανδράκου στην προεδρία του ΟΠΕΚΕΠΕ.
    Με σκυμμένα τα κεφάλια και με μεγάλη απογοήτευση και πίκρα νεοδημοκράτες που για άλλη μια φορά υποσκελίζονται από διάφορους κομματικούς γυρολόγους.
    Με ένα γιατί;
    Αγνοούν τα δικά της στελέχη ,τους δικούς της επιστήμονες και επιλέγουν αλεξιπτωτιστές άλλων κομμάτων αμφιβόλου ικανότητας τα οποια προσεγγίζουν κάθε φορά τα κόμματα που έρχονται στην εξουσία;
    Δεν ξέρω ποιος έκανε αυτό το ντήλ…
    Ξέρω όμως ότι υπάρχει μια σιωπηρή αρνητική βουβαμάρα εναντίον της ΝΔ και άγνωστο που θα καταλήξει στις ερχόμενες εκλογές
    Ξέρουν άραγε όσοι ενέδωσαν σ αυτό το τηλ τα έργα και τις ημέρες του κυρίου αυτού τόσο στα Γρεβενά όσο και στην Κοζάνη;
    Πρέπει να γνωρίζουν μερικοί που κινούντες μόνο σε κομματικούς προθαλάμους και επιδιώκουν τέτοιες ‘’προξενιές’’ το κάνουν για ίδιο όφελος και όχι για να ανεβάσουν το κύρος της ΝΔ.
    Θα το δουν όταν έρθει η ώρα….

  • Ας δούμε τη μεγάλη εικόνα. Μην είστε πικροχολοι. Θα ησυχάσουμε. Σήμερα είναι ημέρα χαράς. Άντε τώρα μένει να μπει και ο μαλουτας στην επιτροπή σοφών της αυτοδιοίκησης για την νοτιοανατολική Ασία και είμαστε οκ.

  • Πέστε και καμιά καλή κουβέντα για έναν συντοπιτη σας,χαρείτε με τη χαρά κάποιου και τα νέα του καθήκοντα,τυχαία ήσασταν 460 τοσα χρόνια σε τουρκική κατοχή,όχι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα είστε,αλλά να ψοφήσει κι ο γειτονας!

    • Εσυ συντροφε χαιροσουν?δεν ειχατε αφησει ανθρωπο της ΝΔ ναμην τον κυνηγησετε και μιλας ?Η νομιζεις οτι εισαι καλος?ποιος της ΝΔ βοηθηκε απο εσας?πραγματικα ομως διεξος οχι γυρολογοι και οπου φυσαει ο ανεμος σαν και νεο προεδρο του ΟΠΠΕΚΕΠΕ!

    • Αυτή την μέθοδο που λες με την κατσίκα την χρησιμοποιούν αυτοί που στηρίζεις…δεν σ ενοχλούν οι πράξεις τους, σ ενοχλεί ότι όλος ο κόσμος βλέπει τι κανουν και τα λέει;

  • Κάντε μια ερώτηση στον τύπο αυτόν που από από καιρό ψάχνονταν να εισχώρηση στην ΝΔ.
    Σε ποιον χώρο ανήκει;
    Γιατί κάθε φορά που αλλάζει κόμματα και διορίζεται σε κάποια θεσούλα σχηματίζει ρουσφετολογώντας ένα περίγυρο που τον ακολουθεί και τον… συγχαίρει και το επαινεί σε κάθε του κολοτούμπα γιατί ξέρει ότι θα έχει έναν άνθρωπο για την επιτάχυνση των ρουσφετιών του που θα ζητάει.
    Καημένη ΝΔ….
    Μετά λες πως χάνεις κάθε φορά την εξουσία…

  • ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΒΟΛΕΥΕΣΕ ..ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ…..ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΟΠΟΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΣΤΗΝ ΨΩΡΟΚΟΣΤΑΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ…..ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΡΟΙΔΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ……

  • Πρωθυπουργε παρε την κατασταση στα χερια σου για να μην την παρουμε οι οπαδοι του κομματος (και στα ποδια μας αν χρειαστει)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.