O Γ. Κασαπίδης και τα άγρια βατόμουρα

14 Αυγούστου 2022
07:45
Σε ανάρτησή του στο facebook ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες, αναφέρει: “Έτσι απλά, στην άκρη ενός ημιτελή δρόμου λίγο έξω από την πόλη της Κοζάνης. Χωρίς φάρμακα και λιπάσματα και όμως με τη φροντίδα του Θεού πλούσια καρποφορία, με υγιείς, εύγευστους, θρεπτικότατους καρπούς τα γνωστά από τα παιδικά μας χρόνια άγρια βατόμουρα, την περίοδο αυτή αρχίζουν και ωριμάζουν περιμένοντας υπομονετικά να τα δοκιμάσουμε. Ταυτόχρονα κοσμούν με τους πολύχρωμους γυαλιστερούς καρπούς τους φράχτες, όχθους και δρόμους στην ύπαιθρο αλλά και κάθε άλλο μέρος που μπορεί να καταλάβουν αφού διασπαρούν από τα πουλιά που τα γεύονται και αναπτυχθούν πεισματικά. Ίσως για ορισμένους και μία ακόμα πρόταση για συστηματική καλλιέργεια, μέσα από τη μοναδική βιοποικιλότητα της Δυτικής Μακεδονίας μας!”.

48 σχόλια

  • Το κείμενο με έντεχνη πονηρή σκέψη (θεολογία -φυτολογια) και πλήρη γνώση ότι δεν έχει ικανότητες και σχέδιο για τη θέση που κατέχει, καλεί παίζοντας μια επανάληψη απ’ τα τελευταία χαρτιά του τους δυτικομακεδονες να βάλουν βατόμουρα.οι καλλιέργητες(τριαντάφυλλα -λεβαντες) κλαίνε και βρίζουν κι αυτός το χαβά τού.τραγικη κατάσταση και τραγωδία στη δυτική Μακεδονία.λίγοι αυλικοί μείναν και αυτοί γιατί τα παίρνουν.ερχεται η ανατροπή.

  • ασχολήσου με τίποτα σοβαρό
    είχαμε ους κηπάκους τις κοτούλες τώρα βγαίνει και φωτογραφίζει τα βατόμουρα… Ελεος !!!!

  • Χρειάζεται σοβαρότητα στο τι λέμε.
    Πριν μερικά χρόνια έλεγες για τριαντάφυλλα. Εβαλες κόσμο βα καλλιεργεί. Ποσα στρέμματα υπάρχουν σήμερα; Να σας πω εγώ. Κανένα.
    Γιαυτο λίγη σοβαρότητα

  • Μονο για βατομουρα και για κηπους γεματα κοτες εισαι!
    Αντε πισω στους σταβλους να κανεις κανα ρεπορταζ
    3,5 χρονια τωρα μας γεμισες σκοταδι και εσυ και πιο πολυ ο συρφετος σου ο διχαστικος και ο καταστροφικος συμμαθητη του watergate που διακοπαρει.

      • Ελα σταματα μην κλαις δεξιοτρολ μου απο τωρα. Εχει λιγο ακομα καιρο μπροστα μεχρι να σας ξεφορτωθουμε! Φαε κανενα βατομουρο απ τον κηπακο με τις πολλες κοτουλες του Γιωρικα εκει με τα πολλα υδρογονα με τους ασπρους δρακοντες αχαχαχαχαχαχα!

  • Μετά το white dragon και τα electric cars έρχονται(μόνο στην φαντασία απ’ οτι αποδεικνύεται) και τα wild red/black raspberries, φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ την ανάπτυξη που μας έδωσαν τα small size chickens και οι lilliputian gardens.

    Η δε delignitization απ’ότι φαίνεται δεν θα αποδώσει άμεσα την ανάπτυξη που περιμέναμε καθότι αναβάλλεται λόγω κουβά του Κοριάκου(ακόμη ένας).

    Καλή μετανάστευση αδέλφια.

  • Τι λέει πάλι ο άχθος αρούρης; Δεν έχει καταλάβει ότι τελείωσε πολιτικά ή για αυτό ακριβώς άρχισε τις φιλοσοφίες περί βατόμουρων; Η Δυτική Μακεδονία διαλύθηκε επί της διοίκησης του και ακόμα περισσότερο με την αγαπημένη του Κυβέρνηση, ενώ αυτός δεν έκανε τίποτα απολύτως, πέρα φυσικά από σκάνδαλα για να βολέψει “ημέτερους”. Φίλε – λέμε τώρα – Γιώργο, τα βατόμουρα έρχονται και θα είναι και χρυσά, αλλά μάντεψε για ποιον! 😉

  • Ξεκινωντας το 2004 την πολιτικη ως ανεπαγγελτος χομπισρας ψευτοδημοσιοφραφος, αποκοιμιζοντας ψηφοφορους του νομοτ κοζανης οτι δηθεν τους εκπροσωπει, για 20 συναπτα ετη, πλεον ο ρομαντικος περιφερειαρχης τον 30 κ πλεον ακινητων, καταθεσεων και μεγα εισοδηματων, τωρα μπορει πλεον να παιζει με το μελλον , το παρον του κοσμακη. Ρομαντικα λογια χωρις προοπτικη, απο εναν επικινδυνο πλεον εκπροσωπο της περιοχης. Καλη Παναγια! Με υγεια!

  • Αρχικά, στην προσωπική του σελίδα ο καθένας μπορεί να αναρτά ότι του αρέσει. Και, ναι, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είδε κάτι τόσο απλό και όμορφο και το φωτογράφισε. Τόσο κακό είναι;
    Επιπλέον, μπορούμε να μην πολιτικοποιούμε το οτιδήποτε και να αφεθούμε στην ομορφιά που κρύβει η απλότητα δίπλα μας, χωρίς να κακολογούμε;
    Τέλος, τον συγκεκριμένο άλλοι δεν τον θέλουν. Ο ίδιος πιστεύω ότι είχε σχέδια, αλλά όταν τρώει πόλεμο εκ των έσω τι να κάνει πια;

    • Αρχικα σου υπενθυμιζω οτι ειναι προσωπο δημοσιο και εφοσον γραφει η ανεβαζει κατι δημοσια σε δημοσιο ιστοτοπο και το μοιραζεται με αλλο κοσμο θα δεχτει και την οποια κριτικη καλη η κακη. Οποτε ακυρο αυτο που γραφεις. Επιπλεον το οτι δεν κανει για περιφερειαρχης και γενικοτερα για τιποτα που αφορα θεση εξουσιας και ευθυνης αυτο το λεμε και χωρις να δουμε τα βατομουρα που ανεβασε δεν περιμεναμε τις φωτο για να το πουμε
      3 χρονια τωρα εργα κασαπιδη μηδεν εις το πηλικον κι αυτο το λεει ολη η περιοχη πλεον.
      Και ασε κατα μερος αυτα τα πονηρα τυπου αλλοι δεν τον θελουν και τα ρεστα… κανεις δεν του κανει πολεμο κανεις ομως , απλα ο ιδιος αποδικνυεται οτι του αρεσει απλα να λεει μεγαλα λογακια και χρησιμοποιει και λιγο εκκλησια λιγο την απλοτητα που μας λες…και ολα αυτα για να ειναι πιο αρεστος στον κοσμο.
      Ασε τα μαθαμε αυτα τα κολπα…και δεν περνανε πια
      φτηνα ευτελη και κοινα.

  • Η οικογένεια των αυλικών που με φανερή την ταραχή τους ρωτάνε από ποιον θα ανατραπεί γιατί θα μείνουν άμισθοι τους λέμε ότι έρχεται ο Αρμαγεδδών.σε λίγο δε θα ξέρουν που να κρυφτούν απ’ την καταιγίδα της τραγωδίας που έσπειραν.τα υπόλοιπα στο πεδίο της μάχης.

      • Μα ειστε αυλικοι κανει μπαμ απο χιλιομετρα. Κι αν δεν ειστε…τοτε σιγουρα ειστε καραβολεμενοι του κερατα ειτε γιατι σας εταξαν οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο , και καπως πρεπει να το ανταποδωσετε στον ευεγερτη σας.

        Τι θες δηλαδη να σου πουμε ονομαστικα απο ποιον θα χασει ο ανυπαρκτος σας που μεσα σε 3 χρονια το μονο που εκανε για την περιοχη ηταν μια τρυπα στο νερο?
        Αντε και μαθεις οτι ειναι ο εκαστοτε Παπαδοπουλος ο Χ Ψ Ω …Χαιροπουλος ξερω γω , ε και? Απο την στιγμη που δεν ενδιαφερεστε για την περιοχη ουτε μια σταλια και σας νοιαζει μονο απο ποιον θα χασει την καρεκλιτσα του ο κυριος κηπακοι και κοτουλες ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι ειστε αυλικοι και βολεμενοι.

  • Γιωρικα για φωτογράφος κανεις για περιφερειάρχης δεν κάνεις πάρτο απόφαση!!!!βυθίσες μια περιφέρεια ολόκληρη στο σκοτάδι στο χάος και στην καταστροφή.φυγε να πάρει ανάσα ο τόπος.γυρνα στο west να κάνεις κανένα ντοκιμαντέρ μέσα σε κανένα στάβλο.αρκετα γέμισαν οι τσέπες σου.

  • Τι να σου πούμε και εσένα αφού σε άλλο Κόσμο ζεις. Άντε να γίνουν εκλογές γιατί μας κατέστρεψες.
    Ακόμα και το εργοστάσιο μετά αυτοκίνητα τα ηλεκτρικά και αυτό στην Βαρντάρσκα (Σκόπια) θα γίνει!!!

  • Kι εδώ βλέπετε τις δημόσιες υπηρεσίες της περιφέρειας όπου με την ευλογία του Θεού, ενώ κανείς ποτέ δεν δούλεψε ούτε μία ώρα, όλοι μισθοδοτήθηκαν για 30 χρόνια πλούσια. Θαύμα!

  • ο επιστήμονας γράφει ότι με την βοηθεια του Θεου βλέπει νόστιμα βατόμουρα να παράγει η φύση.. και εσείς τον εκλέξατε βουλευτή και περιφερειάρχη…τρατζικ

  • Το πιο ξεχωριστό άτομο στο περιβάλλον του κασαπιδη είναι η Μαρία.ενας ανθρωπος αξίας που όμως δεν εκτιμήθηκε.χρονια πολλά Μαρία να χαίρεσαι την οικογένεια σου.εχεις φιλους που σ αγαπούν!!!!

  • Κασαπιδη πάρε γενναίες και δύσκολες αποφάσεις διώξε τους κόλακες που σε συνοδεύουν με τραγούδια στην καταστροφή.βαλε να δουλέψει το δημιουργικό σου μυαλό έχει σημασία πως σε βλέπουν οι αντίπαλοι σου και τι μοιάζει με ευκαιρία στα δικά τους μάτια.ΥΓ ένας παλιός παίκτης.

  • Α καλά..Στον κόσμο σου εσύ.Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσύ κοιτάς τα βατόμουρα.Να το δεις αυτό Γιώργο.

  • Αφού έχεις βρει την κλίση σου ρε Γιώργο,γιατί ανακατεύτηκες στα ξένα χωράφια της πολιτικής?Λουλουδάκια,βατομουράκια,εκκλησάκια και οι παρατρεχάμενοί σου αλωνίζουν και αποφασίζουν.Καμία επαφή με το περιβάλλον πια?!

  • Στα Σκόπια τελικά η Γερμανική επένδυση ηλεκτρικών οχημάτων της Next.e.Go που διεκδικούσε και η Κοζάνη.Χαιρετίσματα στον ΧΑΣΑΠΙΔΗ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.