Aναφορά αναγνώστριας στο kozan.gr: Τα φώτα στο παρκάκι του Αγ. Δημητρίου στην Κοζάνη ενώ έχει ξημερώσει συνεχίζουν να είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το πρωί. Κατά τ’ άλλα ζητούν από εμάς να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα”

5 Οκτωβρίου 2022
08:39

 

Τα φώτα στο παρκάκι του Αγ. Δημητρίου στην Κοζάνη ενώ έχει ξημερώσει συνεχίζουν να είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το πρωί. Κατά τ’ άλλα ζητούν από εμάς να κάνουμε οικονομία στο ρεύμα.

 

5 σχόλια

  • Το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί για εκείνο το χώρο είναι το ρεύμα και τα φώτα αγαπητε η αγαπητή φίλε φίλη. Ξεχάσαμε τι έχει γίνει με τα μισθώματα.
    Βέβαια τα προβλήματα στην πόλη είναι τόσα πολλά που τα μισθώματα είναι το λιγότερο.
    Με λίγα λόγια πολλά τα (προ)βλήματα λίγες οι λύσεις.

  • Αυτό μας πείραξε τώρα…Και βέβαια πρέπει να είναι αναμμένα τα φώτα γιατί το μέρος είναι θεοσκότεινο…Μην τρελαθούμε κιόλας…

  • Εδώ παρακαλούμε να ανάψουν καμία λάμπα που είμαστε με τη δαβα σαν τη Γεωργία Βασιλειάδου και εσύ λες να τα σβήσουν? Φυσικά και θα είναι τα φώτα αναμμένα μέχρι τις 8:00 το πρωί πάρκο είναι…. Κανονικά Όλα τα φώτα του δήμου έπρεπε να είναι ανοιχτά αλλά τέτοιος λαός που είμαστε αυτά θέλουμε…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.