kozan.gr: Χαμός γι’ ακόμη μια φορά στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για το επίμαχο θέμα με τους καφέδες – H Kατανας σε Μ. Μακρυγιάννη: “Σας έκαναν φροντιστήρια για να απαντήσετε για τα 8000. Δέκα μέρες δεν μπορούσατε να απαντήσετε κι έρχεστε τώρα να συγκρίνετε τις δαπάνες. Δεν ντρέπεστε” – “Να χαρώ εγώ τον καθηγητή το μεγάλο” η απάντηση του Μ. Μακρυγιάννη (Bίντεο)

1 Νοεμβρίου 2022
12:14

Για υπέρογκα ποσά, χωρίς να δώσει αναλυτικά στοιχεία αλλά με τη δέσμευση πως αυτό θα γίνει προσεχώς, τα οποία καταναλώθηκαν την περίοδο 2015 – 2019, επί θητείας Θ. Καρυπίδη, σε καφέδες & νερά από το κυλικείο της Π.Ε. Κοζάνης, ποσά που αγγίζουν συνολικά τα 110.980 ευρώ, παρουσίασε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ο Πρόεδρος Μ. Μακρυγιάννης, δίνοντας μια απάντηση στα όσα συνέβησαν στις προηγούμενες συνεδριάσεις του συγκεκριμένου οργάνου σε σχέση με το αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Α. Δαδαμόγια για ένα αντίστοιχο αίτημα της τάξεως των 8000 ευρώ, το οποίο εν τέλει δεν “πέρασε” και με τις ψήφους μελών της συμπολίτευσης. Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη στιγμή της ένταση μεταξύ Μ. Μακρυγιάννη και Η. Κάτανα.

16 σχόλια

  • Σε πιάνει μια αηδία βλέποντας και τις δυο πλευρές να μαλώνουν χωρίς ίχνος ντροπής για το ποια ξόδεψε περισσότερους καφέδες και σκόρπισε δημόσιο χρήμα. Εμείς φταίμε όμως που ψηφίζουμε ανίκανους ανθρώπους να μας διοικούν.

    • Ένα καφεδάκι πήγαν να πιούν οι άνθρωποι κ τούς το βγάλατε ξινό λίγο κατανόηση δεν βλάπτει για εσάς τρέχουν κ δίνουν μάχη αυτά τα λεβεντοπαιδα

  • ΠΑΡΤΥΥΥΥΥΥΥ ΠΑΡΤΥ. ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΠΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΣΕ ΚΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ

  • ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ .

    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  • Η σύγκριση δεν σας βολεύει
    Η εργατοώρες της οικονομικής επιτροπής περισσότερο μας κόστισαν από 8000 ευρώ

  • 28.000 ευρώ για καφέδες ο Κατανας και η παρέα του και τώρα τα πολύ λιγότερα τους φαίνονται πολλά !
    Στις πλάτες του κόσμου που σας ψήφισαν κάνετε παιχνίδια

  • Μία χαρά μίλησε τόση ώρα ο Μακρυγιάννης και όταν πήγε να απαντήσει ο Κάτανας αμέσως τον σταμάτησε λέγοντας δεν έχετε το λόγο.

  • Αν νομιζει ο μακρυγιαννης οτι αυτη ειναι απαντηση γελιεται,εγω ψηφισα την παραταξη του κασαπιδη αλλα αλλη φορα δεν εχει,αυτος εβγαλε τα ματια του μονος του,εβαλε ολους τους αυλικους σε θεσεις ευθυνης και κατεστρεψε οτι καλο πηγε να γινει,ειναι δυνατον να αναφερεται στα παλια του καρυπιδη;ρε ανθρωπε μου αυτοι ειναι αντιπολιτευση εσυ γιατι κανεις τα ιδια;μηπως για να βρεθεις εσυ στην αντιπολιτευση;αν δεν αλλαζε την γκατζαβελη δεν θα γινοτανε τοσο καιρο ολο αυτο το πανηγυρι,ειναι δυνατον να αλλαζεις τον σαββοπουλο;ο αυταρχισμος θα πληρωθει συντομα,ασε που ανελαβε και προεδρος στην εταιρεια τουρισμου,πολυμηχανημα ο κασαπιδης,πολυ γελιο τελικα η κατασταση.

  • Δηλαδή τους καφέδες που πίνουν στην Περιφέρεια τους εμείς, αντί να τα πληρώνουν από την τσέπη τους……!!!!

  • Πόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει ο κασαπιδης με τόσα αξιώματα που αναλαμβάνει ο ίδιος????? αναρωτιούνται οι άνεργοι δυτικομακεδονες.
    ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΝΤΡΟΠΉ!!!!!!

  • Ψηφίζει ο κόσμος και εσείς κάνετε πάρτυ ……
    Πάτε να τους πιάνεται τα χέρια εσείς συνεχίστε
    Δεν ξέρουν τι έχουν….να ανοίξουν οι λογαριασμοί τους να δεις τι έχει να γίνει και τι έχει να δεί ο κόσμος …..και που σε μια περιφέρεια φανταστείτε τι γίνεται σε ένα κράτος ολόκληρο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.