Παπανικολάου (Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ),: Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα μας είπε πως η ΜΕΘ Κοζάνης πρέπει να κλείσει (Bίντεο)

2 Νοεμβρίου 2022
22:10

Παπανικολάου στην τηλεόραση του FLASH: “Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα μας είπε πως η ΜΕΘ Κοζάνης πρέπει να κλείσε”.

 

11 σχόλια

  • Η Βιέννη είναι η καλύτερη πόλη στη Ευρώπη.
    Η Κοζάνη βουλιάζει με ευθύνη ΜΑΛΟΥΤΑ.
    Σαράντα χρόνια παραμύθια δήμαρχε.

  • Η Δ.Μ.εχει τα λιγοτερα κρεβατια ΜΕΘ σε ολη την Ελλαδα.Αν ο Μ.Ο ειναι 12κλινες/100χιλ.κατοικους εμεις ειμαστε στον πατο και συνεχιζουμε να τους γλενταμε και να τους χειροκροταμε.Ντου αρα λυκους κακος.

  • Και λογικό είναι να κλείσει καθώς τώρα που κλείνει η ΔΕΗ θα έχουμε ελάχιστους άρρωστους στην περιοχή. Επίσης λόγω κακών δρόμων κανένας δεν τρέχει άρα ελάχιστα τροχαία και εκεί που έχει φτάσει το αλκοόλ δεν αγοράζει κανείς και οι μεθυσμένοι που προκαλούν ατυχήματα σχεδόν έχουν εξαφανιστεί.
    Τα απλά εξωτερικά ιατρεία φτάνουν.

  • μας αξίζει. έρχονταιυπουργοί, έρχεται ο μητσοτάκης έρχονται ο μουσουρούλης και εμείς αντί να μην τους επιτρέψουμε να περάσουν τον Σαραντάπορο καθόμαστε τους ακούμε και κάποιοι τους γλύψουν κιόλας

  • Εάν ήμασταν λίγο πιο έξυπνοι ως λαός θα ενδιαφερόμασταν για την υγεία και την ζωή μας γενικότερα.Η εξυπνάδα μας όλη εξαντλείται στο κουτσομπολιό και το “να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα” δυστυχώς,οπότε,ας μην παραπονιόμαστε για το χάλι μας,ας αλλάξουμε τον εαυτό μας.

  • Το 50% ψήφισε Πατούλη στις ιατρικές εκλογές. Να βγουν οι ιατρικοί σύλλογοι να τεκμηριώσουν γιατί δεν πρέπει να κλείσει

  • Να χαιρόμαστε του τοπικούς άρχοντες που μόλις έρχεται κάποιος από αυτούς που νομίζουν ότι κυβερνάνε τρέχουν τα σάλια τους αντί να απαιτήσουν κάτι για τον τόπο τους . Θα δώσετε λόγο όλοι σας εσείς που παριστάνεται δημαρχους περιφερειάρχες κλπ αξιώματα .

  • Όταν έγινε όμως η διαδηλώση έξω από το νοσοκομείο, για να μην κλείσει η παιδιατρική, αυτό που είδαμε ήταν 200 άτομα όλα και όλα.
    Κανονικά θα έπρεπε να γεμιση ο χώρος του από την παρουσία των πολιτών….
    Κι όμως..όπως πάντα,οι περισσότεροι διαμαρτυρηθηκαν από την άνεση του καναπέ του σπιτιού τους.
    Στην τελική… ΚΑΛΆ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!
    ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΈΤΟΙΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ.
    Ενα τμήμα σωστό πήγανε να φτιάξουν στο νοσοκομείο, και το καταργούν με συνοπτικές διαδικασίες.
    Και ο πολίτης της πόλης αυτής, ούτε καν δίνει σημασία.
    Καλα μας κάνουν τελικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.