kozan.gr: Η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας δεν έστειλε εκπρόσωπο στην εκδήλωση αποκαλυπτηρίων της μεγαλύτερη ποντιακής λύρας στην Πεντάβρυσο Εορδαίας – Το “καρφί” του Δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά (Βίντεο)

13 Νοεμβρίου 2022
23:07

Η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας δεν έστειλε κανένα εκπρόσωπο στην εκδήλωση αποκαλυπτηρίων της μεγαλύτερη ποντιακής λύρας στην Πεντάβρυσο Εορδαίας. Το “καρφί” του Δημάρχου Εορδαίας Π. Πλακεντά, ο οποίος όπως μαθαίνουμε ενοχλήθηκε πολύ με τη στάση αυτή του Περιφερειάρχη και των συνεργατών του.

 

kozan.gr: Η μεγαλύτερη ποντιακή λύρα στον κόσμο, κατασκευασμένη από ξύλο, στέκει πλέον στην κεντρική πλατεία της Πενταβρύσου Εορδαίας – Η σημερινή (13/11) εκδήλωση αποκαλυπτηρίων παρουσία αρκετού κόσμου (Βίντεο 14′ & 15 Φωτογραφίες)

12 σχόλια

  • Μια λίρα είνια δεν ειναι κ μνημειο…ολοκληρες κατασκευες και οι πλατειες των χωριων δεν εχουν ουτε τα βασικα…

    • και αυτό τι σημαίνει? Κάπου είσαι λάθος φίλε και δεν είμαι πόντιος, αλλά όπως και να το κάνεις είναι ένα σύμβολο.

  • Δηλαδη αν καποιος φτιαξει το μεγαλυτερο κλαρινο σε ενα χωριο θα στειλει εκπροσωπο η κυβερνηση;Μην τρελαθουμε στο τελος.Καλα εκανε η Περιφερεια.

  • Έχετε τρελαθεί να φτιάχνετε μνημεία, αγάλματα, πάρκα, λύρες, ξελύρες για τους πόντιους λες και δεν υπάρχει άλλος πληθυσμός στην περιοχή. Οι πόντιοι της περιοχής είναι ο πιο ωφελιμένος πληθυσμός στην Ελλάδα με τις προσλήψεις τους στη ΔΕΗ και τα εκατομμύρια σε μισθούς που έχουν πάρει με τις χαριστικές και σκανδαλώδεις απαλλοτριώσεις χωριών που τους δόθηκαν χωρίς να τους ανήκουν και με τις χρυσοφόρες μετεγκαταστάσεις. Είναι τουλάχιστον πρόκληση για τους υπόλοιπους μη-πόντιους.

    • Ενας Φτειροκάκαλος επαναστάτης του διαδικτύου είσαι κρυμμένος πίσω στην ανωνυμία σου. ¨Οσο για τα σχόλια σου ξεπερνούν τα όρια της βλακείας και της εμπάθειας σου στους Πόντιους.

  • Δεν είσαι μόνο μη Πόντιος,είσαι και ανιστόριτος!
    Είσαι και εμπαθής.
    Σε προτείνω να διαβάσεις το βιβλιο ” Σέρρα,Η ψυχή του Πόντου”,του Γιάννη Καλπούζου.
    Κι εγώ, μή Πόντιος,ντόπιος Βολιώτης,αλλά αγαπώ και θαυμάζω τους Πόντιους,γιατι;γιατί διάβαζα, αχορταγα, από μικρό παιδί,την Ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού και βιογραφίες Ποντίων που διέπρεψαν στις Τέχνες και στα Γράμματα,στις επιστήμες όλες και…και συνεχίζουν,πιστοί συνεχιστές των Προγόνων τους,τα σημερινά παιδιά τους

  • Προτεραιότητες παιδιά:

    υγεία
    παιδεία
    εργασία
    οικονομικά
    …(άλλα 435 θέματα)
    και μετά παίζει το ντέρμπυ
    α) η ποντιακή λύρα στο χωριό τάδε
    β) ο γαμπρός που δεν ήθελε κλαρίνο

  • Και δεν χαιρεστε? Καλυτερα μονοι σας που κανατε μια ωραια και σεμνη γιορτη…ηδη ετσι κι αλλιως ειχατε τον Μιχαλακη εκει των διοδιων και μερικα ακομη δεξια παιδακια… θελατε και απο την περιφερεια να ερθει εκπροσωπος του Γιωρικα των κηπων? Να κανει τι? Να παριστανει την γλαστρα η να λεει τις κλασσικες δεξιες μπαρουφες? Αχαχαχαχα….να μαστε και λιγο σοβαροι βρε παιδια δεν χορτασατε 4 χρονια?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.