Καστοριά: Λαμπερή η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Ομόνοια

9 Δεκεμβρίου 2022
12:43
Κανένα σχόλιο
Μαγευτικά ξεκινούν οι γιορτές στον Δήμο Καστοριάς
Λαμπερή η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Ομόνοια 🎄🎄🎄
💥💥💥Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα και βεγγαλικά η Καστοριά γιόρτασε εχθές την έναρξη της εορταστικής περιόδου, σε μία ζεστή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καστοριάς και ο Σύλλογος «Ομόνοια», στην κατάμεστη από κόσμο ομώνυμη πλατεία, κατά τη διάρκεια της οποίας φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 🎅
✨✨Τον κόσμο καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ομόνοιας, Ντίνος Κακαγιάννης, ενώ το …σύνθημα για τη φωταγώγηση του Δέντρου έδωσε Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, με ευχές για καλές γιορτές, υγεία και ευημερία.
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των Συλλόγων «Αθανάσιος Χριστόπουλος» και «Αρμονία» που έδωσαν μια νότα παράδοσης στην εκδήλωση, ενώ το θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς που έψαλλαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.🎼
🎈🎈🎈Την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ακολουθεί ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, με συναυλίες, δρώμενα και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
🪄🪄🪄Το μαγικό ταξίδι ξεκίνησε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.