kozan.gr: H επώνυμη, μέσω facebook, σφυγμομέτρηση του kozan.gr, για το θέμα των αδέσποτων στο Δήμο Κοζάνης – Εκφράστε τη γνώμη σας

23 Ιανουαρίου 2023
10:02

 

H επώνυμη, μέσω facebook, σφυγμομέτρηση του kozan.gr, για το θέμα των αδέσποτων στο Δήμο Κοζάνης. Εκφράστε τη γνώμη σας. Το ερώτημα θα είναι ενεργό για 24 ώρες (μέχρι 24/1/2024 και ώρα 09:50 π.μ.). Για τη συμμετοχή σας κάντε κλικ εδώ

13 σχόλια

  • ας πάρουν θέσει όλοι όσοι δέχθηκαν επίθεση από αδέσποτα και ας δούμε τι γίνεται με τις μηνύσεις που έγιναν κατά του Δήμου που ακόμη δεν έφτασαν στις αίθουσες δικαστηρίων μετά από πολύ καιρό..

  • Εφόσον ο Δήμος Κοζάνης θέλει βοήθεια, εγώ μπορώ να φιλοξενήσω σε δικό μου χώρο , 30-40 αδέσποτα, ο Δήμος Κοζάνης που θα βοηθήσει ομως; Δηλαδή εάν θα πρέπει να τα φροντίζω εγώ ….. Το θέμα αλλάζει…. Θέλει πολύ χρόνο και πολύ κούραση….

  • Προεκλογικά όλοι μα όλοι οι υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί, υπόσχονταν ότι θά δώσουν λύση στο πρόβλημα, άλλος στο πρώτο εξάμηνο, άλλος στο πρώτο χρόνο, κάποιος τό πρώτο τρίμηνο,( Αυτός έφυγε μετακόμισε στας Αθήνας) και δυστυχώς τό πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, τόσο στην πόλη της Κοζάνης, και ακόμη μεγαλύτερο στα χωριά τού δήμου!! Και τό χειρότερο, όλοι μα όλοι, θέλουν νά ξανά είναι υποψήφιοι!!! Τά συμπεράσματα δικά σας.

  • Να κηρυχτεί ο Δήμος Κοζάνης ως Δήμος έκτακτης ανάγκης για αυτό το θέμα. Δώσανε 150 ψωροχιλιαδες ευρώ για ένα τόσο μείζον και σοβαρό θέμα!!! Φαντάσου τι ξεφλιλα,έχουν μόνο μια κτηνίατρο για τις στειρώσεις ,που θα έπρεπε να δουν τουλάχιστον δέκα!!!! Το καταφύγιο είναι μπλοκαρισμένο, ενώ έπρεπε να υπάρχουν άλλα τρία και τέσσερα!!!!Ο πιο τριτοκοσμικός Δήμος σε όλη την Ευρώπη,σα δεν ντρέπονται όλοι οι εμπλεκόμενοι!!!!

  • Άρχισαν να μαζεύουν και κουβέρτες ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ γιατί κρυώνουν άκουσον, άκουσον ρεζίλια (ΝΤΡΟΠΗ). Τη σας φταίνε τα καημένα τα ζώα και δεν τα αφήνετε να ζούνε στη φύση τους. Τα βάλατε γιλέκα, παντελόνια, παπούτσια, γυαλιά. Α

  • αυτό είναι το θέμα για το δήμο κοζάνης, θαυμάστε τι αρχή βγάλαμε, Μπραβο μας

    Η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες, για τη συγκέντρωση ειδών προστασίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από το κρύο και την κακοκαιρία.

  • ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΑΛΑΚΙΑ Κ ΚΟΥΒΕΡΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΖΩΑ!!!!ΘΕΛΟΥΝ ΖΩΑ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!!!

  • Στην Εορδαία είναι όλοι ανύπαρκτοι και σε 6 μήνες θα ζητάνε και ψήφο οι υποκριτές-πουθενάδες ,με το που μπαίνεις στην πόλη “σε υποδέχονται” καμιά δεκαριά αδέσποτα στο μουσικό λύκειο και άλλα τόσα απέναντι στο πάρκο εκτάκτων αναγκών!Μέσα στην πόλη κάθε γειτονιά και κάθε γυράδικο-ταβέρνα-πολυκατοικία έχει τα δικά της! Τι να πει κανείς για την αδιαφορία ενός ακόμα δημάρχου από τους πολλούς σ αυτό το δήμο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.