Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας απαντά στον Λ. Ιωαννίδη για τα περί ευνοιοκρατίας

29 Μαρτίου 2023
12:40
Είναι ιδιαίτερα οξύμωρο το γεγονός ότι ο κ. Lefteris Ioannidis αποφάσισε για ακόμη μία φορά να ασχοληθεί με τα τεκταινόμενατου Δήμου Κοζάνης, από θέση «ασφαλείας», σε μία περίοδο που δεν βρίσκεται στη διοίκησή του. Αντιθέτως, για τα πέντε χρόνια κατά τα οποία διετέλεσε δήμαρχος και χαρακτηρίστηκαν από πλήρη απραξία, δεν βρήκε το χρόνο να κάνει καμιά αυτοκριτική. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να υπενθυμίσω στον τέως δήμαρχο Κοζάνης, που αρέσκεται στη χρήση λέξεων με βαρύνουσα σημασία, ότι τον ορισμό της ευνοιοκρατίας τον γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα από όλους. Γιατί, εάν δύο (2) χρόνια μίσθωσης του κυλικείου του ΔΑΚ με την είσπραξη ενός (1) μόλις ενοικίου δεν είναι ευνοιοκρατία, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;
Επίσης, να ενημερώσω τον κ. Ιωαννίδη πως προσωπικά δεν διακατέχομαι από άκρατο μεγαλοϊδεατισμό, ώστε να πιστεύω ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση προσδιορίζει εθνικές πολιτικές. Δεν φιλοδόξησα να καθορίσω την ενεργειακή πολιτική της χώρας.
Αντιθέτως, διαχρονικά παρακολουθώ τις εξελίξεις σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, διεκδικώντας το καλύτερο για τον τόπο, χωρίς να τρέφω αυταπάτες. Και το ίδιο συνεχίζω να κάνω μέχρι σήμερα.
Κλείνοντας κ. Ιωαννίδη, επειδή πράγματι όλοι αφήνουμε το στίγμα μας στα κοινά, θα ήθελα να θυμάστε πως η δική σας θητεία στιγματίστηκε από την τραγική απραξία για την τηλεθέρμανση και φυσικά τον πολλαπλασιασμό του κόστους αγοράς θερμικής ενέργειας.
Αντίθετα με εσάς, κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο εξασφαλίσαμε τους περισσότερους πόρους από οποιαδήποτε άλλη αυτοδιοικητική περίοδο για το Δήμο Κοζάνης, ενώ δρομολογήσαμε και το μέλλον της Τηλεθέρμανσης.
Και όλα αυτά, όσο κι αν προσπαθήσετε να τα αλλάξετε, κανείς δεν τα ξεχνά.

7 σχόλια

  • Λαζομ εισει τυχερός που δεν είναι αρχηγός της δημοτικής κίνησης, ό ΛΕΥΤΈΡΗΣ , γιατί θά βιώνατε, ότι ακριβώς πάθατε τό 2015. Ελπίζω να νοας τί λέω.

  • Αμφότεροι και γνωρίζετε τους λόγους εχετε
    Κανει τόσα κακά στο Δήμο Κοζάνης που το θράσος σας περισσεύει
    Μπορείτε να ενημερώσετε τους πολίτες της πόλης για τα της ΖΕΠ,της ΤΘ,αναλυτικά ώστε και να ερωτηθειτε η άκρα το τάφου σιωπή

  • https://kozan.gr/archives/333099
    Ερώτηση, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωινός Λόγος, έθεσε προς τον Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λ. Ιωαννίδης, ζητώντας μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν τίθεται θέμα σύγκρουσης συμφερόντων . Το δημοσίευμα, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, τιτλοφορείται ως “Μάνα Νερού και για την κόρη του Λάζαρου Μαλούτα – Δυο φωτοβολταϊκοί σταθμοί στην ίδια περιοχή”. Ο Λ. Μαλούτας απάντησε πως δεν υπάρχει καμία σύγκρουση συμφερόντων σε ό,τι αφορά την επένδυση των θυγατέρων του. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.