kozan.gr: Πτολεμαίδα: Μετα την ανάδειξη του θέματος, μέσω του kozan.gr, τα κρεμασμένα σχοινιά στα δέντρα στο χώρο της λαϊκής αγοράς, απομακρύνθηκαν, άμεσα

6 Απριλίου 2023
12:17

Μετά την ανάδειξη του θέματος, μέσω του kozan.gr, τα κρεμασμένα σχοινιά στα δέντρα στο χώρο της λαϊκής αγοράς στην Πτολεμαίδα, απομακρύνθηκαν, άμεσα. Όπως  ανέφερε στο kozan.gr ο Πρόεδρος  της Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών Δ. Μακεδονιας  Ν. Κουρτίδης: “Μόλις ενημερωθήκαμε για το θέμα δράσαμε άμεσα και με τη συμβολή εργαζομένων του Δήμου Εορδαίας μαζευτήκαν όλα τα σχοινιά από τα δέντρα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την αμέλεια μας κι υπόσχομαι πως δεν θα ξανασυμβεί ποτέ αυτό”.

2 σχόλια

  • Μπράβο στον Πρόεδρο που ζήτησε συγνώμη.
    Στην εποχή μας αντί για συγνώμη αυτοί που φταίνε συνήθως επιτίθενται στους παθόντες ή σ’ αυτούς που φρόντισαν για το καλό του τόπου.

  • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΞΩ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.