Σε Τοπικές Κοινότητες του κάτω Βοΐου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Έφη Μιχελάκη, η οποία επισκέφθηκε Παλαιόκαστρο, Μικρόκαστρο και Καλονέρι.

Σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες έγινε δεκτή με θέρμη από τους κατοίκους, με την ίδια να σημειώνει την ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης περιοχών όπως το Βόιο, το οποίο καταγράφει συνεχή απώλεια πληθυσμού και ειδικά νέων ανθρώπων, λόγω εσωτερικής, αλλά και εξωτερικής μετανάστευσης.

Ωστόσο, η Έφη Μιχελάκη είχε την ευκαιρία να συναντήσει στα χωριά της περιοχής ανθρώπους όλων των ηλικιών με αγάπη για τον τόπο τους, μεράκι προσφοράς και διάθεση να παραμείνουν στα χωριά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, με την ελπίδα και πάλι να δουν τον κόσμο να αυξάνεται, αρκεί η πολιτεία να σκύψει πάνω στα ζητήματα της ελληνικής περιφέρειας, την οποία έχει τόσο εγκαταλείψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Στις 21 Μαϊου δίνουμε το σύνθημα της Αλλαγής, για τα χωριά μας, για τον τόπο μας, για την Ελλάδα, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα», τόνισε για μια ακόμη φορά η υποψήφια βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ.