kozan.gr: Ο πρώτος πολίτης του Δήμου Κοζάνης λέει ψέματα δημόσια – Από το χαρακτηρισμό “φαντασιώσεις” του Λάζαρου Μαλούτα, για δημοσίευμα του kozan.gr, στην επιβεβαίωση από τον Χάρη Κουζιάκη – Είναι προφανές ότι ο Δήμαρχος Κοζάνης έχει χάσει την ψυχραιμία του – Άραγε τι ακόμη να περιμένουμε από εκείνον;

24 Μαΐου 2023
14:31
Ο Φ. Κεχαγιάς, στην έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έθεσε ερώτημα στο Δήμαρχο Κοζάνης αν το δημοσίευμα του kozan.gr (δείτε εδώ) στο οποίο αναφερόταν ότι ο Μ. Μαγγιρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεσή του, όταν δεν “πέρασε” η δική του εισήγηση σε κάποιο θέμα (δείτε εδώ σε ποιο θέμα) αλλά η εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας, εκείνος είπε  χαρακτηριστικά: “Δεν θα ασχολούμαι με τις φαντασιώσεις του κάθε site” (δείτε εδώ). Ο Δήμαρχος Κοζάνης είπε ψέματα προσπαθώντας, με κουτό σκεπτικό, να απομοδήσει το δημοσίευμα αλλά και να προσβάλει το kozan.gr σε σχέση με την εγκυρότητά του.
Διαβάστε τι γράφει ο Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη Τόπος να Ζεις”, Χάρης Κουζιάκης, που επιβεβαιώνει το kozan.gr
Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο μετά από ερώτημα του κυρίου Κεχαγιά και το οποίο αφορούσε στην ορθότητα ή μη, άρθρου τοπικού σαιτ σχετικά με το θέμα της παραίτησης του Αντιδημάρχου κυρίου Μαγγιρίδη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής στις 16-5-23, επειδή ήμουν παρών στην συγκεκριμένη συνεδρίαση θα ήθελα να αναφέρω ότι το περιεχόμενο του άρθρου είναι απολύτως ορθό.
Ο κύριος Μαγγιρίδης μετά την καταψήφιση της πρότασής του από τα υπόλοιπα μέλη της οικονομικής επιτροπής για ένα άρθρο της διακήρυξης που αφορούσε τη διαχείριση των αδέσποτων δήλωσε προφορικά ότι θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του Δημάρχου. Εκ μέρους του Δημάρχου δεν υπήρξε καμία απάντηση και η διαδικασία της επιτροπής συνεχίστηκε.
Η σημερινή μου τοποθέτηση πραγματοποιείται λόγω του ότι ο κύριος Μαλούτας χαρακτήρισε το συγκεκριμένο άρθρο ως «φαντασιώσεις» κάτι που είναι ξεκάθαρα ψευδές και πραγματικά μου δημιούργησε μεγάλη έκπληξη. Επίσης ενημερωτικά θα ήθελα να αναφέρω ότι οι συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής δεν ηχογραφούνται, επομένως δεν υπάρχουν πρακτικά όπως αναφέρθηκε από τον κύριο Κεχαγιά.
Χάρης Κουζιάκης
Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη Τόπος να Ζεις”

 

kozan.gr: Ο Φ. Κεχαγιάς, έθεσε ερώτημα στο Δήμαρχο Κοζάνης αν το δημοσίευμα του kozan.gr στο οποίο αναφερόταν ότι ο Μ. Μαγγιρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεσή του, όταν δεν “πέρασε” η δική του εισήγηση σε κάποιο θέμα αλλά η εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας – “Δεν θα ασχολούμαι με τις φαντασιώσεις του κάθε site”, απάντησε ο Δήμαρχος Κοζάνης – “Θα πάρουμε τα πρακτικά να δούμε αν ειπώθηκε κάτι τέτοιο” του είπε ο Φ. Κεχαγιάς με τον Λ. Μαλούτα να επανέρχεται, ξεχνώντας τα περί φαντασιώσεων κι εκνευρισμένος, είπε ότι στο “Δημοτικό Συμβούλιο έχουμε σοβαρά θέματα να ασχολούμαστε” – Δεν είπε τίποτα ο Αντιδήμαρχος, αν πρόκειται δηλαδή για φαντασιώσεις, αν και κλήθηκε από τον Πρόεδρο, αν επιθυμούσε, να σχολιάσει (Βίντεο)

17 σχόλια

    • Λάζο μην ακούς κανέναν.

      ..με μια βόλτα στην πόλη βλέπεις μόνο ΠΩΛΕΙΤΑΙ και ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ..

      Μήπως κάποιοι από τους 41 δημοτικούς συμβούλους βρέθηκαν πλουσιότεροι εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους;

  • βλεποντας χθες το βιντεο πηγα να τον πιστεψω, τοσο πειστικος. ποιος ξερει ποσο παραμυθι εχουμε φαει και σε αλλα θεματα

  • Όταν βγάζετε και ξαναβγάζετε τους ίδιους και τους ίδιους, κάποια στιγμή νιώθουν λίγο έως πολύ θεοί. Αλαζονεία λέγεται. Άνθρωποι είναι κι αυτοί. Τι να κάνουν; Ας προσέχατε.

  • Είναι τόσα πολλά τά ψέματα του δημάρχου Μαλουτα που έχουν γίνει πάγια πρακτική.Ο δήμος Κοζάνης έχει την ατυχία να έχει τέτοιον δήμαρχο.Ευτυχως η ποιο Ανίκανη Δημοτική Αρχή μαζί με τις συνεργαζόμενες παρατάξεις των Μιχαηλίδη Σημανδρακου μας αδειάζουν την γωνιά.

  • Ρωτάς kozan.gr άραγε τι ακόμη να περιμένουμε από εκείνον; Είναι απλό. το μόνο που του έμεινε είναι να ανακαλέσει την εκ νέου υποψηφιότητά του.

  • Μετά και το αποτέλεσμα των εκλογών Ο ΚΟΥΛΗΣ ΞΑΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ για την επόμενη ΟΚΤΑΕΤΙΑ περιμένουμε ξανά ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΖΑΝΗΣ και τον κ ΜΑΛΟΥΤΑ καθώς επίσης και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ τον κ ΚΑΣΑΠΙΔΗ για να δέσει το ΓΛΥΚΟ !!!!!

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ !!!!!!!

  • Ο κ.Δημαρχος είναι πιστή αντιγραφή του εαυτού του
    Όσοι του απέδιδαν άλλες ιδιότητες καλά θα κάνουν πριν τοποθετηθούν να μελετούν καλά

  • Το στραπάτσο του συριζα θα φαντάζει όαση μπροστά στο στραπάτσο που περιμένει τον ανικανότατο δήμαρχο Κοζάνης σε 4,5 μήνες.

  • Κοιτάξτε, ο πρώτος άρχοντας του Δήμου είναι ο ίδιος ο δήμαρχος….. Άρα και ο πρώτος που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη…. Αλλά, μη ξεχνάμε ότι συνυπεύθυνοι είναι και οι δημοτικοί σύμβουλοι που τον υποστηρίζουν της παράταξης του που ψηφίζουν σε όλα αυτά τα “κακά” , αλλά και οι δύο άλλοι συνδυασμοί που τον στηρίζουν και “συνδιοικούν” μαζί του, ο τρίτος Κυριάκος και ο τέταρτος Βαγγέλης (μαζί με τους δικούς τους συμβούλους)…………. Έτσι δεν είναι;;;;; Άρα πρέπει να τους θυμόμαστε όλους αυτούς που θα μας ζητήσουν “ξανά” τη ψήφο μας………….. Δεν έχει πια δικαιολογίες, δεν ήξερα…. δεν το ‘θελα……..παρασύρθηκα……… με πίεσαν….. κ.λ.π……. Για να περάσει ένα θέμα ή μία διάταξη ο δήμαρχος κ.ο.κ. θέλει πλειοψηφία. Άρα;;;;;;;;;;;;; Όλοι τους συνυπεύθυνοι……………

  • αισθάνομαι οργισμένος που τον ψήφισα αισθάνομαι ντροπή και μόνο ντροπή ο κύριος τίποτα ο κύριος πήγε την Κοζάνη 100 χρόνια πίσω

  • Το είπα κι άλλη φορά. Νοοτροπία και παιδεία δημοσίου υπαλλήλου. Το γιοργαν’και στο σπιτ’.πρέπει να τελειώνουμε με τους άχρηστους σε αυτόν τον τόπο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.