Παράταση εργασιών για το γήπεδο της ΕΠΣ και το Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο

24 Μαΐου 2023
17:38
Κανένα σχόλιο

 

Εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης, οι παρατάσεις για  την αναβάθμιση υποδομών εγκαταστάσεων του γηπέδου της ΕΠΣ Κοζάνης και η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο.

Όσο αναφορά το γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης, ο ανάδοχος ζήτησε παράταση των έργων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς υπήρχε καθυστέρηση στις εργασίες, λόγω της μη διαθεσιμότητας κάποιων υλικών που προβλεπόντουσαν στη μελέτη, αλλά και λόγω μιας νέας πρότασης, η οποία κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου, προκειμένου να τροποποιηθεί η μελέτη για τα αποστραγγιστικά, με επιπλέον αγωγούς, η οποία δεν έγινε δεκτή από την ΑΝΚΟ. Αυτό σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο κ. Νούλα Τουμπουλίδου, προκάλεσε την καθυστέρηση, στη διαδικασία της σποράς του γηπέδου.

Μέχρι τις 4 Αυγούστου, πήραν παράταση οι εργασίες αναβάθμισης, για το Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο, όπου  εκκρεμούν οι διαβαθμίσεις στα μικρά γήπεδα καθώς και η βάση από τσιμέντο για την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών. Επίσης πρέπει να κοπούν οι τάπητες για να προστεθούν εξειδικευμένες και βαμμένες γραμμές, για την κάλυψη των κενών.

xronos-kozanis.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.