Εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης, οι παρατάσεις για  την αναβάθμιση υποδομών εγκαταστάσεων του γηπέδου της ΕΠΣ Κοζάνης και η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο.

Όσο αναφορά το γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης, ο ανάδοχος ζήτησε παράταση των έργων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς υπήρχε καθυστέρηση στις εργασίες, λόγω της μη διαθεσιμότητας κάποιων υλικών που προβλεπόντουσαν στη μελέτη, αλλά και λόγω μιας νέας πρότασης, η οποία κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου, προκειμένου να τροποποιηθεί η μελέτη για τα αποστραγγιστικά, με επιπλέον αγωγούς, η οποία δεν έγινε δεκτή από την ΑΝΚΟ. Αυτό σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο κ. Νούλα Τουμπουλίδου, προκάλεσε την καθυστέρηση, στη διαδικασία της σποράς του γηπέδου.

Μέχρι τις 4 Αυγούστου, πήραν παράταση οι εργασίες αναβάθμισης, για το Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο, όπου  εκκρεμούν οι διαβαθμίσεις στα μικρά γήπεδα καθώς και η βάση από τσιμέντο για την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών. Επίσης πρέπει να κοπούν οι τάπητες για να προστεθούν εξειδικευμένες και βαμμένες γραμμές, για την κάλυψη των κενών.

xronos-kozanis.gr