kozan.gr:¨Καρφί” για την Οικονομική Υπηρεσία από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Πρασίνου Μ. Μαγγιρίδη, που αποδεικνύει ότι μετά την τελευταία διαφωνία στην Οικονομική Επιτροπή που τον έφερε στα πρόθυρα της παραίτησης, το κλίμα παραμένει κακό (Βίντεο)

29 Μαΐου 2023
16:17

¨Καρφί” για την Οικονομική Υπηρεσία από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Πρασίνου Μ. Μαγγιρίδη, που αποδεικνύει ότι μετά την τελευταία διαφωνία στην Οικονομική Επιτροπή που τον έφερε στα πρόθυρα της παραίτησης (δείτε εδώ), το κλίμα παραμένει κακό. Δείτε τι είπε ο Μ. Μαγγιρίδης κατά την τοποθέτηση του, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την έγκριση  Ισολογισμού έτους 2022 του Δήμου Κοζάνης.

14 σχόλια

  • Παραιτήθηκε αλλά κάποιος δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του λένε στο δημαρχείο.

    Είδωμεν τη συνέχεια..

  • Παραμένει δεν παραμένει αντηδήμαρχος ένα και το αυτό τα αδέσποτα σε κάθε γειτονιά τα χόρτα ένα μέτρο και η βρομιά από σκουπίδια άστα…..

  • Μαγγιριδη θα κόψετε κανένα χόρτο έγινε ζούγκλα όλη η πόλη παρτέρια πεζούλια πάρκα φουλ χορτάρι έλεος ρε

    • Ακομη και στο παρκο στο τερμα της οδου ΚΕΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ,οπου εδρευει η Υπηρεσια πρασινου , 20 ποντους εφτασε το γκαζον!!! Τα οχηματα του Δημου μπαινουν μεσα στο παρκο καταστρεφοντας το γκαζον. Στις λακουβες που δημιουργουντε απο τις ροδιες, γεμιζει νερα και λασπες που τις μεταφερουν στον ασφαλτο τα ιδια οχηματα.

  • Τους γλεντάει δικαίως γιατί δεν συνεργάζονται “κάποιοι”. Πολύ της μόδας αυτό το κάποιοι τώρα τελευταία

  • Μιλτο παραιτησου αφου η αντιδημαρχια σου δεν λειτουργει φιλικα στο λεω και σε εχουν γραμμενο

  • Έδωσε λόγο να κατέβει με Μαλούτα γιατί πίστευε πιστεύει σε συγκυβέρνησει ΝΔ-Πασόκ το αποτέλεσμα όμως των εκλογών τις 21/5 οι 20 μονάδες διαφορά απομακρύνουν το σενάριο αυτό οπότε ψάχνει αφορμή να το πάρει πίσω και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

  • Τζάμπα μάγκας με εκβιασμούς για παραίτηση προσπαθείς φίλε Μίλτο να ρίξεις τις ευθύνες τις αποτυχίας σου σε άλλους.

    Λαλίστατος με ρητορική όταν όμως σε ρώτησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αν θέλεις να πεις κάτι στην ερώτηση του κύριου Κεχαγιά ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.