Υποψήφιος με το συνδυασμό του Λάζαρου Μαλούτα ο Λεωνίδας Πλόσκας

8 Ιουνίου 2023
13:06

Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Λεωνίδα Πλόσκα.

Ο Λεωνίδας θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό μας.

Συνεχίζουμε μαζί, γιατί μοιραζόμαστε την πεποίθηση ότι με ομαδική δουλειά και ενότητα θα τα καταφέρουμε!

Ο Λεωνίδας κατάγεται από την Κοζάνη.

Είναι ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων κτιρίων και βιομηχανικών χώρων. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται σε τοπική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας επαγγελματικού εξοπλισμού.

Eίναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης.

6 σχόλια

  • Με καμια λακκούβα θα ασχοληθει ο Δήμος; Και ας αφησουν τις χειραψίες κατα μερος. Εχουμε διαλύσει τα αυτοκινητα μας. Ηθελα να ξερα που ζει αυτος ο ανθρωπος. Απλα Ντροπη

  • Πριν μέρες σκαψανε στην Γκέρτσου πριν την εκκλησία, ακόμα λακούβες είναι και χώμα …μάλλον περιμένουν να έρθει ο Οκτώβριος για τις κλείσουν και να ρίξουν άσφαλτο…..

  • Εκει ηταν ετσι κι αλλιως.. Τι δειν΄τα χερια ?
    Θα πετουν τα περιστέρια μαζι με τον μουτου… Μπουκουτουρρρρ

  • Ψηφιστε τους για να συνεχισει η πολη τον ιδιο ρυθμο δηλ.να ειναι πρωτη απο το τελος σε ολη την ελλαδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.