Στη Σιάτιστα ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Στάθης Κωνσταντινίδης 

20 Ιουνίου 2023
17:35

 

Την πόλη της Σιάτιστας επισκέφθηκε ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία Στάθης Κωνσταντινίδης, όπου ευχαρίστησε τους πολίτες που υποστήριξαν τη Νέα Δημοκρατία και την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Μαΐου και τους ζήτησε με την ίδια συνέπεια να το επαναλάβουν και στις επικείμενες εκλογές.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Στάθης Κωνσταντινίδης ανέφερε σχετικά: «Στις εκλογές του Μαΐου οι πολίτες της Σιάτιστας έδωσαν ισχυρή στήριξη στην παράταξη της ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Από τις συζητήσεις μας διαπίστωσα ότι το ίδιο θα κάνουν και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Τους ευχαριστώ θερμά για τη συνέπεια και την αγωνιστικότητα και φυσικά για τη σταθερή εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείχνουν και σε εμένα προσωπικά. Μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω με πίστη και προσήλωση τον καλό αγώνα για τον τόπο μας».

 

 

11 σχόλια

  • Η Σιάτιστα ψηφίζει Κωνσταντινίδη. Είναι ο μόνος που έρχεται πάντα και δεν μας θυμάται μόνο στις εκλογές.

  • Μπράβο ρε Στάθη. Δεν σταματάς ούτε λεπτό εσύ και η ομάδα σου. Έτσι μπράβο. Πάμε για αυτοδύναμη κυβέρνηση με Νέα Δημοκρατία.

  • Αγώνα συνεχή μέχρι τις 25 για την αυτοδυναμία. Συγχαρητήρια, σου αξίζει να σηκώνεις το βάρος της πρωτιάς.

  • Στάθη με τέτοιο αγώνα που έχετε κάνει τόσα χρόνια, την κοινοβουλευτική σου παρουσία και τις δύο πρωτιές που έχεις στις δύο τελευταίες εκλογές σου αξίζει ένα υπουργείο. Ο κόσμος θέλει νέους μορφωμένους,αφθαρτους και να έχουν δουλέψει στη ζωή τους. Φθάνει πια με τους δήθεν επαγγελματίες πολιτικούς.

  • Αυτή είναι η Ελλάδα του 2023 μπράβο μας, είμαστε υπερήφανοι!!!

    ρε εσείς εκεί στο ΒΟΙΟ δεν κοιτάτε τα χάλια σας τρεις κι ο κούκος μείνατε… αχ αχ αχ αν νομίζετε ότι με τα γλείψιμο θα κάνετε κάτι είστε βαθιά νυχτωμένοι.

  • Λεβεντης,ειλικρινης,οικογενειαρχης,πατριωτης,διπλα στον απλο κοσμο!!!!!Η παραταξη με τετοια στελεχη εχει μελλον…πολυ μελλον!!!!!!Κυριακο Μητσοτακη κοιταξε και αυτα τα στελεχη δυο πρωτιες σε δυο εκλογικες αναμετρησεις δεν ειναι τυχαιες…..Αξιοποιηση για να μπορεσει να εκφραστει και στην κυβερνηση η γνωμη του απλου κοσμου της παραταξης σε μια φτωχοποιημενη περιοχη!!!!!!

        • Άκου “υπάλληλε”, τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει ποιος από όλους αυτούς θα βγει 1ος, 2ος ή 18ος. Τον ενδιαφέρει να έχει δουλειές που να τους εξασφαλίζει μια άνετη ζωή, υγεία και παιδεία. Τίποτα από αυτά δεν ενδιαφέρουν τους στρατούς υπαλλήλων όπως εσύ….
          Περάστε από το ταμείο, εγκρίθηκε η δαπάνη για τα σχόλια σας

  • Ότι μας έκαναν οι προηγούμενοι κάνουν και οι σημερινοί. Δηλαδή δούλεμα και προσωπικά ρουσφέτια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.