Δήμος Κοζάνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της πόλης ενόψει νέων ασφαλτοστρώσεων

21 Ιουλίου 2023
09:50

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς της πόλης ενόψει νέων ασφαλτοστρώσεων, την Παρασκευή 21-7-2023 και τη Δευτέρα 24-7-2023.

Αναλυτικά θα εφαρμοστούν:

  • Διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων στις οδούς: Μελίνας Μερκούρη, Ευτέρπης, Ακρίτα και Ανατολικής Ρωμυλίας.

  • Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς: Αθηνών (από Π. Φωτίου έως Ακρίτα), Θράκης (από Αριστοτέλους έως Αν. Ρωμυλίας) Μάνου Χατζιδάκη (από Μάνου Κατράκη έως Κατίνας Παξινού).

  • Απαγόρευση λοιπών οδών που οδηγούν προς την οδό Ευτέρπης.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

4 σχόλια

  • Καλημερα ! Δεν καταλαβαινω για πιο λογο κανουν ασφαλτοστρωση μεσα στην πολη … ναι ναι εχουμε εκλογες ! Για την ερημοπιηση της περιοχης δεν θα μας αναφερετε κατι ? ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ! ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ….

    • Δεν κάνουν ασφαλτόστρωση, έχουμε λακούβες. Κάνουν ασφαλτρώση γιατί δεν ασχολούνται με την ανάπτυξη. Για την ανάπτυξη όμως της περιοχής θα πρέπει να αναζητήσεις φίλε κροκοπαραγωγέ τις ευθύνες πρώτα από τους βουλευτές των τελευταίων 10 ετών και εν συνεχεία στους περιφερειάρχες.

  • Σε όλη την πόλη να γίνουν όχι επιλεκτικά.κι όχι μέσα στον καύσωνα.κι άλλα προβλήματα να επιλυθούν,όχι μόνο αυτά.προτεινω λογω του ότι η ασφαλτόστρωση προεκλογικά γίνεται πάντα,να θεωρηθεί έθιμο και να ενταχθεί με τους φανούς στην αυλη πολιτιστική κληρονομιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.