Κασαπίδης – Μαλούτας (Το δίδυμο καταστροφής πρέπει να φύγει… – Του Γιώργου Μητλιάγκα)

19 Αυγούστου 2023
10:46
Το φαρμακερό δίδυμο για τη Δυτική Μακεδονία και την πρωτεύουσα Κοζάνη πρέπει να φύγει ΤΩΡΑ.! Αρκετά μας «δούλεψαν» και μας αποκοίμισαν με «υδρογόνα» φωτοβολταϊκά και φουρφουργια .(Διευκρινίζω ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί τους, όπως δεν περιμένω ούτε ελπίζω τίποτα απ αυτούς). Ευτυχώς βλέπω ελπιδοφόρα πρόσωπα τουλάχιστον στο Δήμο Κοζανης. Σε άλλους συνδυασμούς πλην Μαλουτα=Αποσύνθεση , υπάρχουν αξιόλογοι πολίτες υποψήφιοι Δήμαρχοι και σύμβουλοι.
Πολίτες που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται από μικρά παιδιά , από ταπεινές οικογένειες , όμως δυναμικοί και αποφασισμένοι να πετύχουν τα κοινωνικά τους όνειρα και να «προκόψουν» ΜΕΣΑ και ΜΑΖΙ με την παραπαίουσα κοινωνία .
Σ ένα πολύ δύσκολο πολιτικό και οικονομικό κλίμα , προηγούμενοι δήμαρχοι και Νομάρχες σε πολύ δύσκολους καιρούς και συγκυρίες (χαμηλές χρηματοδοτήσεις , απαρχαιωμένα δίκτυα , καταστροφικος σεισμος του 1995 κ. α.) κατόρθωσαν με έμπνευση και σκληρούς αγώνες μαζί με τους πολίτες και την κοινωνία , να ανασυγκροτήσουν την πόλη και το Νομό Κοζανης και να βάλουν γερές βάσεις για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
Όμως οι σημερινοί «αμαρτωλοί»-«ιδιωτεύοντες» άρχοντες στην περιφέρεια Δ Μ και στο Δήμο Κοζανης , κατάφεραν να μας αποκοιμίσουν και να μας φέρουν στο απόλυτο τέλμα .
Κι ενώ τους έχουν «κραγμενους» οι κοινωνίες και πολλοί από τους πρώην συνεργάτες και ψηφοφόρους τους , έχουν το απόλυτο θράσος να απαιτούν «με όλα τα μέσα» τη στήριξη από υποψήφιους και τους πολίτες να τους ξαναψηφίσουν.
Καιρός λοιπόν να ξυπνήσουμε από το λήθαργο και να τους στείλουμε για ύπνο , αυτούς που προσπαθούν πάλι να μας υπνωτίσουν μπροστά στην ολοκληρωτική καταστροφή που μας οδήγησαν με δίκη τους ευθύνη ανεχόμενοι και συνεργώντας σε μια βίαιη-εγκληματική πολιτική για την περιοχή μας ιδιαίτερα την τελευταία τετραετία .!
Τα θλιβερά στοιχεία της απογραφής , οι πρωτοφανείς μαζικές μεταναστεύσεις ιδιαίτερα των νέων και η απόλυτη φτωχοποίηση αποδείχνουν ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…
Πρέπει το δίδυμο ΚΑΣΑΠΙΔΗ-ΜΑΛΟΥΤΑ να φύγει , διαφορετικά είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Εγώ προσωπικά για δημοτικό συνδυασμό και Δήμαρχο Κοζανης επέλεξα να υποστηρίξω:
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗ.!
Ένα συνδυασμό με λαϊκή κοινωνική βάση και σύνθεση , με επικεφαλής έναν αγωνιστή που από μικρό παιδί ξέρει να ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ και να ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ.!.
Διαβάζω ότι μερικοί ψάχνουν πτυχία στους υποψήφιους δημάρχους ..!
Πέραν του ότι δεν προβλέπεται από τον εκλογικό νόμο αυτή η ρατσιστική διάκριση και αντίληψη , είδαμε την «προκοπή» των σημερινών πτυχιούχων «αρχόντων».!!!
Για την περιφέρεια Δ Μ πιστεύω ότι υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα δυνατότητες για τη συγκρότηση ενός αξιόλογου ψηφοδελτίου , ανατρεπτικού της σημερινής κατάντιας .
ΚΟΖΑΝΗ 19-8-2023
Γιώργος Μητλιάγκας του Ιωάννη.

75 σχόλια

  • Τον Κοκκαλιάρη εννοείς ότι “αγωνίζονται από μικρά παιδιά , από ταπεινές οικογένειες , όμως δυναμικοί και αποφασισμένοι να πετύχουν τα κοινωνικά τους όνειρα”?
    Πλάκα μας κάνεις και εσύ? Ποια ταπεινή οικογένεια και ποιος δυναμισμός που ούτε μία λέξη δεν μπορεί να πει χωρίς να την διαβάζει!

      • Όχι και καταστροφικός ο σεισμός,κύριε Μητλιάγκα.Σεισμός= σωσμός ήταν το σλόγκαν στους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών.Απέκτησε καινούργιο σπίτι το 50% του πληθυσμού!

      • Ειλικρινά τώρα ως νομικός εκτιμάτε ότι ο Γιαννάκης σε σύγκριση με τον Χάρη θα είναι καλύτερος δήμαρχος;

  • Να φανταστω οτι,στην περιφερεια στηριζεται την Ζεμπελιαδου!!!αυτο τουλαχιστον κανει,ο πολιτικος σας χωρος!!!!

  • Κάποτε τον στήριζες όμωςμε την ψήφο σου, άρα τον εξέθρεψες και τον ενηλικίωσες, τώρα γιατί; Για ξανασκέψου το !

  • Αυτό το άρθρο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Γιάννης Κοκκαλιαρης δεν είναι η ανανέωση.
    Είναι η συνέχεια του Μαλούτα και του παλιού ΠΑΣΟΚ που μας έφερε σε αυτά τα χάλια!!!

  • Ο Μητλιαγκας του εβε πάντως στις συζητήσεις έμεινε με τον Γιάννη δεν μπήκε στο ψηφοδέλτιο και αυτό λέει πολλά.

  • Νομίζω ότι ο σεισμός χρησιμοποιήθηκε για να επιτύχουν κάποιοι τις προσωπικές τους επιθυμίες και όχι για την ανάπτυξη και βελτίωση τηςβπολης γιατί ενώ δόθηκαν από το κράτος πολλά χρήματα η πόλη απέκτησε τριμετρούς δρόμους,χωρίς πάρκα,παρκιγκ κλπ για να ικανοποιήσουμε τους μελλοντικούς μας ψηφοφορους

  • Δηλαδή οι νέοι που είναι μορφωμένοι με μεταπτυχιακά και διδακτορικά να φύγουν στο εξωτερικό για να είναι ο Γιάννης δήμαρχος που δεν έχει ούτε χαρτοπετσέτα από πανεπιστήμιο!

  • Και για του λόγου το αληθές άλλα λέγατε το 2021
    https://kozan.gr/archives/359707
    “Ας αναλογιστουμε λίγο πόσοι αριστούχοι γιατροί, μηχανικοί, οικονομολόγοι κλπ αναγκαστηκαν να ξενιτετουν για να βρουν «δουλειά» ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία …”

  • …προηγούμενοι δήμαρχοι και Νομάρχες σε πολύ δύσκολους καιρούς και συγκυρίες (χαμηλές χρηματοδοτήσεις , απαρχαιωμένα δίκτυα , καταστροφικος σεισμος του 1995 κ. α.) κατόρθωσαν με έμπνευση και σκληρούς αγώνες μαζί με τους πολίτες και την κοινωνία… δεν πιστεύω να αναφέρεσαι στον αδερφό σου “αντικειμενικέ”, γιατί ζούμε σήμερα το πόσο σκληρά εργάστηκε για την επόμενη μέρα του λιγνίτη και γενικότερα για τις υποδομές που θα έπρεπε να είχε η περιοχή στο μέλλον (το σήμερα δηλαδή)!
    Όσο για τα χρήματα που διαχειρίστηκαν, καλύτερα ούτε να μιλάς για αυτά, ούτε να γράφεις!!!
    Έλεος πια! Ούτε τόση δα ντροπή;;;

  • Οι περισσότεροι νέοι που λες ότι φεύγουν στο εξωτερικό και τάχα τους λυπάσαι και τους συμπονεις έχουν πτυχία! Ο Γιάννης δεν έχει και αυτή είναι η αλήθεια!

  • Ωραία επιχειρήματα. Μας έπεισες. Βρίζει τους αντιπάλους με ωραία λαϊκίστικα τσιτάτα και στο τέλος μας καθοδηγεί και ποιον θα ψηφίσουμε. Εννοείται κάποια πρόταση ουσίας για τον τόπο που αγαπάμε…. Άστο.

  • Πάρτε χαμπάρι και εσύ και όλοι σας,Μαλουτας δήμαρχος, Κασαπιδης περιφερειαρχης!!!! Ο Γιάννης μηδέν εις το πηλίκον!!!!!

  • Αυτος ο απαξιωτικος λογος κ. Μητλιαγκα δεν σας τιμα. Υπαρχουν πολλοι νεοι ικανοι, μορφωμένοι και ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που αυτην την στιγμη εχουν μεταναστευσει ή ειναι ανεργοι. Μπορει στην εποχη σας και στην εποχη του φιλου σας “αγωνιστη”, το απολυτήριο λυκειου να λειτουργουσε ως το μεγιστο προσον, ομως οι καιροι εχουν αλλαξει. Τωρα πλεον ο ηγετης πρεπει να εχει ολα εκεινα τα χαρακτηριστηκα και ικανοτητες που θα ανταποκρινονται στις συγχρονες απαιτήσεις. Εκτος και αν ο ηγετης που ψάχνετε ειναι μία μαριονετα που θα ακολουθει οδηγιες αυτων που εχουν αποσυρθει ή θελουν να βρίσκονται στο παρασκηνιο των πραγματων; Τοτε ναι… καταλαβαινω τον ζηλο της υποστηριξης σας! Ομως πρέπει να ξέρετε οτι, η ασυδοσία και η διαφθορα εχουν και ενα οριο! Ας μη βιαζομαστε να επικληθουμε τον ρατσισμο σε οτιδηποτε δεν μπορουμε να φτασουμε. Η μορφωση και η παιδεια παντα θα ειναι προσοντα μπροστα σε οποια κόμπλεξ και ιδιοτελει συμφέροντα.

      • Μπράβο φίλε!!! Κι ας μας πει ξεκάθαρα ο κ. Μητλιάγκας, στην Περιφέρεια στηρίζει τον ακροδεξιό Αμανατίδη; Το κόμμα του κι ο Τσίπρας στο όνομα τού οποίου ορκίζεται από το 2022 μίλησε για συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων στις περιφερειακές εκλογές. Τι έγινε τώρα…αλλά ξέχασα …είναι ίσως “πολλά τα λεφτά Άρη”. Κρίμα κ. Μητλιάγκα Γιώργο…αλλά να θυμάσαι : τα στερνά τιμούν τα πρώτα. Ειλικρινά σας λυπάμαι!

  • Συμφωνω απολυτα για το δημαρχο του τιποτα η μαλλον για το δημαρχο που καταφερερε το ακατορθωτο.Κατορθωσε και εφερε την πολη πρωτη απο το τελος ως η χειροτερη πρωτευουσα απο ολες τις πρωτευουσες των π.ε.της Ελλαδας,48η!!! στις 48!!!!Θαυμαστε τον.Οσο για υποψηφιο περιφερειαρχη, θεωρω πως η κ.Γ.Ζεμπελιαδου ειναι η καλυτερη επιλογη για χιλιους δυο λογους.

  • «Το κακό θα έρθει από τους διαβασμένους» Κοσμάς ο Αιτωλός.

    Επιτέλους να βγάλουμε κανέναν που κόλλησε ένσημα στον ιδιωτικό τομέα, εκεί έξω από την γυάλα.

  • Σίγουρα μας κάνεις πλάκα κύριε Μητλιαγκα το παιδί δεν έχει πρόγραμμα το παιδί δεν έχει μόρφωση δεν έχει πτυχία δεν έχει βιογραφικό. Δεν μπορεί να μιλήσει για κανένα θέμα που καίει το Δήμο Κοζάνης.. Στο πρώτο Ντιμπέιτ θα ξεγυμνωθει και από Μαλουτα και από Κουζιακη…Με ποιον να πάει να μιλήσει στην Αθήνα στα υπουργεία να τα βγάλει πέρα ??? Με την Κεραμεως?? Με τον Άδωνι ?? Πέστε μας με επιχειρήματα γιατί να ψηφίσουμε Κοκκαλιαρη και θα το κάνουμε και εμείς

  • Αγαπητέ Γιώργο, το μισό ψηφοδέλτιο του Κοκκαλιάρη είναι ή ήταν υποψήφιοι με τον Μαλούτα, Σημανδράκο και Μιχαηλίδη. Η Τριανδρία που διοίκησε από το 2019 έως σήμερα και ξεπούλησε για 40 χρόνια πάνω από 12.000 στρέμματα σε ¨εταιρείες” ΑΠΕ.
    Ο καθαρός συνδυασμός απαλλαγμένος από μεσσίες και μεσίτες είναι του Χάρη Κουζιάκη.

  • Εκτός τόπου και χρόνου !!! Ακόμα να χωνέψεις την ήταν από τους οικολόγους και ξεσπαθωνεις κατά πάντων !!όπως βλέπεις κανείς δεν σχολιάζει τίποτα από τις δηλώσεις σου ,σε αγνοούν όλοι !!!!!

  • Συμπορευσου εσύ εκεί που στηρίζεις μαζί με τον Σταθικα τον υπουργό που έλεγε σε Νεοδημοκρατες να ψηφιζουν το φασιστικό μόρφωμα Νίκη για να μην βγει βουλευτής ο Αμανατίδης και με τους ακροδεξιούς του Τζημερου, ντροπή σου να συγχέεις Κασαπιδης με Μαλούτα

  • Οταν λες …δήμαρχοι και Νομάρχες σε πολύ δύσκολους καιρούς και συγκυρίες (χαμηλές χρηματοδοτήσεις , απαρχαιωμένα δίκτυα , καταστροφικος σεισμος του 1995 κ. α.) κατόρθωσαν με έμπνευση και σκληρούς αγώνες μαζί με τους πολίτες και την κοινωνία , να ανασυγκροτήσουν την πόλη και το Νομό Κοζανης… δεν φαντάζομαι να εννοείς και τη θητεία του αδερφού σου, “αντικειμενικέ”!
    Και τι έκαναν όλοι αυτοί οι “άξιοι” για την μετά λιγνίτη εποχή;
    Τι υποδομές άφησαν για το τότε αύριο και δύσκολο “σήμερα”;
    Όσο για το τι χρήματα και σε τι εποχές και με ποιες συνθήκες, καλύτερα να μην το αναφέρεις και να μην το γράφεις καθόλου!!!
    Έλεος πια! Λίγη τσίπα δεν υπάρχει;;;

  • Δεν ξεχνάμε βέβαια αγαπητέ ότι ο πατέρας του υποψηφίου ήταν παλιά ΚΚΕ εσωτερικού , μετά Συνασπισμός κι έπειτα Σύριζα όπως κι εσείς..Οπότε φυσικό είναι να υποστηρίξετε τον υποφαινόμενο.. Αυτά περι υποστήριξης για να γνωρίζει κι ο κόσμος..όχι βέβαια από κακό σκοπό αλλά καλό είναι να ξεχωρίζει η ηρα απο το σιτάρι..καθώς κι η φύρα… Δικαίωμα του καθένα να πιστεύει όπου θέλει βέβαια για να μην παρεξηγηθούμε.. Αλλά και σαν πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ επι Κουκουλόπουλου συμμάχησε ο υποψήφιος για την καρέκλα και τον παχυλό μισθό , άσχετα αν εμείς σαν καταναλώτές αγκομαχούσαμε με τους λογαριασμούς.. Η διαδρομή κι πορεία της ζωής θα τον κρίνουν κι αυτόν και όλους μας..Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να φαίνεται τίμια αλλά και να είναι αγαπητέ !

  • Στην παρούσα…. δίκη και σαν υπερασπιστής του εν λόγω υποψηφίου δημάρχου όλοι οι ανώνυμοι σε έχουν αποδομησει τα επιχειρήματα σου. Δεν μας είπες γιατί δεν στηρίζεις τον υποψήφιο του συνδιασμού “ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ” είναι ένα ερώτημα.

  • Κάτι για τον πολιτικό του χώρο και τις επιλογές του,στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές,θα μας πει ο Μητλιαγκας?

  • Δυστυχώς η νοοτροπία των Ελλήνων θα παραμείνει ίδια για πάντα!! Ο καθένας κοιτάει τη βολεψη του και την τσέπη του ! Κανένα ενδιαφέρον για το κοινό καλό! Όλα για το χρήμα και τη δόξα!! Ακόμα και οί πιο νέοι άνθρωποι λειτουργούν με το ίδιο απαρχαιωμένο σκεπτικό των παλαιοτέρων. Καμία συνεργασία καμία ομοφωνία! Κι όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε εθνικό!! Ντροπή μας!!

  • Κανονικά δεν θα έγραφα αλλά το κλείσιμο του κειμένου με κέντρισε!!!
    Όταν έκανα αίτηση για εργασία σε μεγάλη εταιρία υπήρχαν πολλοί άλλοι υποψήφιοι που είχαν παρόμοια εκπαίδευση με εμένα. Αυτό που ξεχώριζε τον προσληφθέντα ηταν οι δεξιότητες και η εμπειρία. Και σε αυτό το σημείο για να μην υπαρχει παρεξήγηση.
    Δεν λεω ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είμαστε μορφωμένοι με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά, όχι .. Απλώς η κάθε θέση απαιτεί και κάποια γνώση και δεν είναι ρατσισμός, είναι η αναγκαιότητα να ανταπεξέλθεις.
    Όταν λοιπον κ. Μητλιάγκα φέρουν στον υποψήφιο να διαβάσει καποιο νομοσχέδιο, μία επιχειρηματική πρόταση ή μία μελέτη, πως θα μπορέσει να καταλάβει, να αποφασίσει και να δρασει ως δήμαρχος? Ή μήπως θα περιμένει κάποιον άλλο που ξέρει να του το κάνει φρουτόκρεμα για να το καταλάβει?
    Εφόσον είσαστε φίλος του και τον εκτιμάτε η καλύτερη συμβουλή που θα έπρεπε να του δώσετε είναι, η σύσταση ενός σωματείου αποφοίτων δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης που θα προασπίζει τα δικαιώματα εργασίας τους και να είναι και πρόεδρος ο ίδιος (για να ικανοποιήσει και την ηγετική του τάση). Με τις ψεύτικες ελπίδες είναι σαν τον κοροϊδεύετε ή να δείχνετε διαφορετικά κίνητρα, όπως είπε και ο ομοιοπαθής ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.
    Ας μην κρυβόμαστε, δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά ούτε για τον τόπο, ουτε για εκείνον, και το λέω με ειλικρίνεια αλλά και πικρία….
    Μεγάλη απόδειξη ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει στο Δήμο ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι η απουσία κάποιας προσωπικής δήλωσης /επιστολής/κειμένου που να έχει γράψει ο ίδιος και όχι κάποιος από τους βοηθούς του….

    Πολύ λυπάμαι που υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα του παρελθόντος, σπατάλης και αναξιοκρατίας.
    Η επιστροφή στην Ελλάδα θα αργήσει και για εμένα.

    • Πολύ σωστά! Είναι άδικο να μην αξιοποιούνται μορφωμένα άτομα σε θέσεις ευθύνης και αυτό δεν είναι ρατσισμός αλλά κοινή λογική.

  • Μονο τα δεκαδες σχολια δειχνουν την επιτυχια της τοποθετησης με ονομα και επιθετο,ενω ολοι εμεις,που κανουμε τον κριτη,δεν τολμουμε να γραψουμε το ονομα μας.Γιατι αραγε;Γιατι φοβομαστε και το παιζουμε,δημοσιογραφουντες.

  • κ. Μητλιάγκα συγχαρητήρια για τη δημοσια τοποθετηση, αλλά αυτή ειναι ημιτελής, θυμίζει πίτσα 2+1. Προτείνετε τις αποχωρήσεις των 2 αρχόντων και μία μονο νεα εκλογή στο Δήμο. Στο σκέλος Περιφέρεια δεν λαμβανετε δημόσια θέση, διατί άραγες ???
    Δώστε μια εξήγηση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.