Ο Δημήτρης Παφύλης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την “Ενότητα”

21 Αυγούστου 2023
11:50
Ο Δημήτρης Παφύλης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη θα είναι εκ νέου υποψήφιος με την Ενότητα!
Ο Τάκης είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης (συνεργείου φρένων οχημάτων). Επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης (ΕΒΕ).
Διετέλεσε επίσης  αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κοζάνης, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Επισκευαστών αυτοκινήτων και μηχανημάτων Ελλάδας καθώς και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη ΓΕΣΕΒΕ.
Κατά την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο διετέλεσε αντιπρόεδρος ΔΣ της ΔΕΥΑΚ.
Σήμερα είναι αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας.
Συνεχίζουμε μαζί!

13 σχόλια

  • Μπράβο Τάκη! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και καλή συνέχεια στον αγώνα που δίνεις όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε στο πλευρό σου

  • Δήμαρχε έκανες την καλύτερη επιλογή! Με τον Τάκη είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον γιατί είναι ενημερωμένος και ξέρει τι πραγματικά χρειάζεται ο Δήμος

    • Ο Τάκης είναι καλό παιδί αλλά δεν θα τον ψηφίσουμε να γίνει πλυντήριο να ξεπλυθεί ο Μαλούτας. Η ΝΕΑ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕΤΑ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ -ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ- ΧΑΡΗ ΚΟΥΖΙΑΚΗ! Οι θαυμαστές του Μαλούτα και οι συμπαθούντες αυτόν να ξέρουν ότι αυτό το διάστημα έχει προσφορές στα κυάλια. Ας αγοράσουν για να βλέπουν την πλάτη του Κουζιάκη! Ο Μαλούτας νομίζει ότι έστρωσε τον τραχανά με τον Μαγγιρίδη και τον Μοιροφορίδη και την κυρία Βενετία Μητικάνη, αλλά για αυτούς που ζουν στο χωριό και ξέρουν, ο Μαλούτας ζει με αυτούς και με όλο τον συνδυασμό του φυσικά σε μια επιφανειακή επανάπαυση.

  • Δεν υπάρχουν σ αυτή την πόλη άτομα που θα θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες η δεν αναζητούνται από τους επικεφαλεις
    Ασχολούνται μόνο όσοι είναι πρόθυμοι για διαδοχικές εκθέσεις σε υποψηφιότητα η ο εκάστοτε αρχηγός του πλειοψηφούντος συνδυασμού,επιλέγει αυτούς που φέρνουν ψήφους,γιατί έχουν πολλούς συγγενείς κλπ

    • Σε αυτές τις εκλογές δεν θα ψηφίσω το “ανήσυχο” βλέμμα του Τάκη… γιατί θα ψηφίσω τον Χάρη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι