Ανακοίνωση υποψηφίων συμβούλων για την Τοπική Κοινότητα Κοίλων με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

30 Αυγούστου 2023
15:38

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιους συμβούλους για την τοπική Κοινότητα Κοίλων τους:

  • Αραμπολίδου Μαρία
  • Γιώτα Δημήτρη
  • Καρανικόλα Δημήτρη
  • Χατζηγιαννακίδη Νίκο

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Κοίλων με την Μαρία Αραμπολίδου, τον Δημήτρη Γιώτα, τον Δημήτρη Καρανικόλα και τον Νίκο Χατζηγιαννακίδη.

Κοζάνη 30/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

8 σχόλια

  • Όλοι τους ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙ. Κάνουν κατάθεση ψυχής και δίνουν αξία στο αξίωμα του τοπικού συμβούλου. Ιδιαίτερα οι υποψηφιότητες του Δημήτρη Καρανικόλα και του Δημήτρη Γιώτα για εμάς τους κατοίκους της Ν. Καρδιάς, είναι υποψηφιότητες υψηλών κοινωνικών και αυτοδιοικητικών προσδοκιών. Με αυτοδιοικητική συγκρότηση, με βαθιά γνώση του αυτοδιοιηκητικού πλαισίου και των χρηματοδοτικών πρωτοκόλλων, αυτές οι υποψηφιότητες ακτινοβολούν στα σπίτια της Νέας Καρδιάς. Όπως ο ήλιος μπαίνει παντού, έτσι και η ακτινοβολία τους μπαίνει παντού. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους Κοίλων-Καρδιάς.

    • Ο οικισμός Καρδιάς έχει αδικηθεί από τον Μαλουτα και τη Μητικανη. Βέβαια όλοι πρέπει να κάνουν γνωστά όλα όσα “έκανε” ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Κοζάνης κος Παλάσκας.

    • Η Μυτικανη με τον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου κο Παλάσκα έχουν τεράστια ευθύνη για τον εμπαιγμό των κατοίκων της Καρδιάς.

  • Καλή επιτυχία Μαρία Αραμπολιδου είσαι ένα ξεχωριστό αληθινό πλάσμα με μοναδική προσωπικότητα
    Σου αξίζουν τα καλύτερα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.