kozan.gr: Μπαίνει δυναμικά στην εκλογική μάχη για το Δήμο Κοζάνης η Τάνια Βεντούλη, υποψήφια με το συνδυασμό του Χάρη Κουζιάκη

16 Σεπτεμβρίου 2023
21:00

 Η προϊσταμένη του τμήματος Διοικητικού ΚΕΠΑ –  e-ΕΦΚΑ της Τοπικής Διεύθυνσης Κοζάνης Τάνια Βεντούλη, υποψήφια με το συνδυασμό του Χάρη Κουζιάκη, είχε συνάντηση και συζήτηση με φίλες & συναδέλφους της για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Οραματίζεται έναν Δήμο Κοζάνης με διαφανή και ορθολογική διαχείριση των τοπικών υποθέσεων ώστε ο Δήμος να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αναπτυξιακό μηχανισμό.

 

 

15 σχόλια

  • Η πιο αξιόπιστη και σοβαρή υποψηφιότητα,η οποία συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός έντιμου,ηθικού και απόλυτα συγκροτημένου αυτοδιοικητικού με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον πολίτη..
    Καλή επιτυχία

  • Καλημέρα.
    Διάβασα την ανακοίνωση υποψηφιότητας της κυρίας Βεντούλη στο Facebook

    Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Τάνιας Βεντούλη με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

    Η Τάνια Βεντούλη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Κοζάνη .

    Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

    Σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης στο Ευρωπαϊκό Εργατικό Δίκαιο και Διδακτορικού από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο γνωστικό αντικείμενο της κοινωνικής ασφάλισης.

    Είναι προϊσταμένη του τμήματος Διοικητικού ΚΕΠΑ – e-ΕΦΚΑ της Τοπικής Διεύθυνσης Κοζάνης.
    Οραματίζεται έναν Δήμο Κοζάνης με διαφανή και ορθολογική διαχείριση των τοπικών υποθέσεων ώστε ο Δήμος να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αναπτυξιακό μηχανισμό.

    Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, η Τάνια Βεντούλη θα είναι υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις»

    • kozan.gr: Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Τάνιας Βεντούλη από το συνδυασμό της “Ενότητας”, του Λ. Μαλούτα, διαβάστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης – Αναφορές σε συγκυριακές σκοπιμότητες και πολιτικά – θεσμικά αδιέξοδα – Ακούστε όλο το περιεχόμενο της επιστολής της (Βίντεο)

      https://kozan.gr/archives/343870

  • δεν ξερω τελικα αν ο πολιτης επιβραβευει εντιμους ανθρωπους με τετοιο βιογραφικο,η τελικα καταληγει να ψηφιζει γραφικους σαν τον Γαβριηλιδη και σαν τον Κατανα στην περιφερεια που γλειφουν εκει που καπου εφτυναν.Νομιζω ηευθυνη μας πλεον ειναι μεγαλη του τι τελικα ψηφιζουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.