Ελεύθερος από την Κοζάνη ο Θωμάς Πιρίτζαους – Το αντίο με παράπονα

16 Σεπτεμβρίου 2023
21:12

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός Θωμάς Πιρίτζαους στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό το “διαζύγιο” με την Κοζάνη εκφράζοντας κάποια παράπονα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Μετά από 3 υπέροχες στην σεζόν με την ομάδα της Κοζάνης στην δεύτερη μου θητεία καταφέραμε να εκπληρώσουμε σχεδόν όλους τους στόχους που είχαμε θέσει εξαρχής με τον πιο σημαντικό να αγωνιστεί η ομάδα ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες μετα από 42 χρόνια τελειώνει η συνεργασία μας!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε και όσους ήταν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια εξαρχής και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια!! Η αποχώρηση μου από την ομάδα δεν ήταν δικιά μου απόφαση και σίγουρα δεν γίνεται με τον καλύτερο τρόπο.Μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό ο οποίος θα με κρατούσε έξω από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τουλάχιστον 6 μήνες. Η ομάδα αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεργαστούμε άλλο παρόλο που μου έλεγαν ότι θα σε στηρίξουμε και θα βοηθήσουμε να επανέλθεις! Με το λόγο ότι δεν θέλει να πληρώσει κάποιον παίκτη τραυματία η οτι θα αργήσω να επανέλθω λες και δεν τραυματιστηκα σε αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.Μέσα σε όλα αυτά δεν είχε καλύψει και πλήρως τα έξοδα του χειρουργείου οπότε όπως καταλαβαίνει κανείς η συνεργασία δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο και δεν ξέρω ποιος ευθύνεται για αυτό δεν δόθηκε εξήγηση!! Παρόλα αυτά εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στην Β εθνική να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους και να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο του νομού!»

6 σχόλια

  • Φαίνεται ότι δεν τους συμφέρει πλέον η παραμονή του στην ομάδα,οπότε ας τον δώσουμε διαβατήριο
    Προέχει το συμφέρον της ομάδος και όχι του ποδοσφαιριστή που τραυματίσθηκε σε αγώνα της ομάδας
    Νέοι καιροί,νέα ήθη νέες πρακτικές

  • Αρχικά, περαστικά. Κρίμα να γινονται τέτοιες επιλογές σε βάρος αθλητών που προσπάθησαν για την ομάδα και τραυματίστηκαν σε επίσημες υποχρεώσεις την ομαδας. Εύχομαι να έχεις πολυ καλυτερη συνέχεια με υγεία

  • Τι συμβαίνει με τη διοίκηση της ομάδας; Τα ίδια έγιναν και με τον Ίσακσον κι ακόμη περιμένουμε απάντηση από τη διοίκηση γι αυτά που κατήγγειλε. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  • Ένας δεν βρέθηκε να συμβουλέψει το Προεδρικό δίδυμο ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή, αυτόματα του ανανεώνουν το συμβόλαιο; ένα είδους φέρπλ πλευ… Δηλαδή. Εδώ επικράτησε η ποδόσφαιρικη μιζέρια και η πλήρης αδιαφορία σε βάρος του άτυχου ποδοσφαιριστη….. Ας τα έχουν υπόψιν οι νυν….. Και να τα δίνουν όλα στους αγώνες, τους ευχωμαι μην τραυματιστουν. ¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    • Εντάξει, Κεντεποζιδης _ Πετροχυλος , δεν το κατεχουν το άθλημα του ποδοσφαίρου…… Πετυχοιμενοι επιχειρηματιες δε… Εσύ βρε Πιτ, παλιός παίχτης και συνάδελφος δεν τους το είπες τι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις; η δεν σας έκανε πλέον; αφού η ομάδα βγήκε κατηγορία….. Ντροπή σας….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.