Ο Λ. Μαλούτας στη συνέντευξή του στο kozan.gr μιλά για το αν η Κοζάνη είναι ελκυστική πόλη (ή όχι) με αφορμή και το περίφημο άρθρο του VICE, για το αν η κυβέρνηση της ΝΔ καθυστέρησε ή όχι στο θέμα των αντισταθμιστικών μέτρων στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης, για το αν σκέφτεται ή όχι, αν επανεκλέγει Δήμαρχος, τη δημιουργία ελεύθερων θέσεων πάρκινγκ στην πόλη της Κοζάνης, για το τι θα έλεγε σ’ έναν νέο άνθρωπο για να μείνει στην περιοχή τα επόμενα χρόνια, για το αν τον “πλήγωσε” σε προσωπικό επίπεδο κι αν νιώθει αδικημένος από το θόρυβο στην υπόθεση της “Μάνας Νερού” καθώς κι αν θα άλλαζε κάτι σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της συγκεκριμένης υπόθεσης – Ποιες έμμεσες αιχμές άφησε για συνυποψηφίους του ότι δεν έχουν την ικανότητα, όπως εκείνος, να φέρνουν χρήματα στην περιοχή αλλά και για τις εκθέσεις ιδεών (αντί ρεαλιστικών προτάσεων) που λέγονται από κάποιους άλλους (Βίντεο)

2 Οκτωβρίου 2023
20:49

Στο kozan.gr μίλησε ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας με αφορμή τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

 

 

 

Για το αν η Κοζάνη είναι ελκυστική πόλη (ή όχι) με αφορμή και το περίφημο άρθρο του VICE (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

 

Για το αν η κυβέρνηση της ΝΔ καθυστέρησε ή όχι στο θέμα των αντισταθμιστικών μέτρων στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

 

Για το αν σκέφτεται ή όχι, αν επανεκλέγει Δήμαρχος, τη δημιουργία ελεύθερων θέσεων πάρκινγκ στην πόλη της Κοζάνης (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

 

Για το τι θα έλεγε σ’ έναν νέο άνθρωπο για να μείνει στην περιοχή τα επόμενα χρόνια (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

 

Για το αν τον “πλήγωσε” σε προσωπικό επίπεδο κι αν νιώθει αδικημένος από το θόρυβο στην υπόθεση της “Μάνας Νερού” καθώς κι αν θα άλλαζε κάτι σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της συγκεκριμένης υπόθεσης

 

Πως κρίνει τους άλλους συνδιεκδικητές του δημαρχιακού θώκου με βάση τα όσα έχουν πει στις μέχρι τώρα συνεντεύξεις ή οργανωμένες ομαδικές συζητήσεις (debates)

 

 

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (Κλικ στο παρακάτω βίντεο)

12 σχόλια

  • ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΝΙΑΗΜΕΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΙΧ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ
    ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ
    ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ 1500 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ
    ή ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ .!!!!!!!!!!!!!!!

    ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ !!!!!!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .!!!

    Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΛΕΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ
    ΛΟΓΙΚΗ, ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
    ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥ 300μ ΩΣ 350 Μ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ .

    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο Λ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΠΑΛΙ !!!

  • Με την ανάπλαση στην πλατεία Αλώνια ο Μαλούτας καταρργεί 23
    θεσεις στάθμευσης στους γύρο δρόμους :
    Θερμοπυλών, Μ. Αλεξάνδρου, Ροδόπης ,και 25ης Μαρτίου και κόβει 9 μεγάλα δένδρα διατηρώντας μόνο ένα . !!!!!!!!!!!

  • Καλησπέρα Λάζο

    Σε ότι αφορά τη 48 θέση της Κοζάνης γράφω μόνο ότι στη θέση 21 είναι η Φλώρινα και στη θέση 36 η Τρίπολη… δεν τις λες και παραθαλάσσιες

    Και αφού το κριτήριο είναι όπως λες το νερό γιατί μας αράδιασες μια σειρά από έργα αναβάθμισης (τα ίδια που έλεγες και το 2019) αφού πάλι θα είμαστε μακριά από το νερό…

    Και αφού η παραλίμνιες και παραθαλάσσιες πόλεις είναι πιο ελκυστικές γιατί από το 1990 δεν ασχολήθηκες με την παραλίμνια περιοχή?

    Οι λέξεις “λύνονται θέματα” ” έχουν δρομολογηθεί” και άλλες είναι φανφάρες χωρίς ουσία…

    Ανέφερες ότι η μείωση του πληθυσμού εμφανίστηκε πρίν 15 χρόνια τότε που ανέλαβες ως δήμαρχος … και τι έκανες για αυτό?

    ΣΒΑΚ

    kozan.gr: Νέα “βέλη” Ε. Σημανδράκου κατά Λ. Ιωαννίδη: “Κάποια στιγμή ο κ. Ιωαννίδης θα πρέπει να σταματήσει να κουνάει το δάχτυλό του. Να καθίσουμε να δούμε τι έχει κάνει η προηγούμενη δημοτική αρχή. Aυτά που είδα, όταν ανέλαβα την τεχνική υπηρεσία, από εντεταγμένα έργα, για μια περίοδο 5 ετών, είναι ελάχιστα. Να αναλογιστεί ο κ. Ιωαννίδης τα λάθη που έχει κάνει” – “Σε ό,τι αφορά το ΣΒΑΚ δεν θα εξοστρακίσουμε το αυτοκίνητο από το κέντρο – Δεν πρέπει να είμαστε εμμονικοί με κάποια μέσα μετακίνησης” – “Για το έργο της Ολύμπου θα μας έρθει απορριπτικό λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που προβλέφθηκαν γιατί υπήρχε ένα ποδηλατόδρομος στο πουθενά” (Bίντεο)
    14 Νοεμβρίου 2019 – 8:21 ΜΜ 16 Comments

    https://kozan.gr/archives/256305

    Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ:

    – 35εκ. ευρώ για την Τηλεθέρμανση 8 κοινοτήτων του Δήμου Εορδαίας

    – Νέο έργο αξίας 4 εκατ. ευρώ για την Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας

    – Σύνδεση της Τηλεθέρμανσης Πτολ/δας με την 5 μονάδα

    ΣΔΙΤ
    Οι προτάσεις Μαλούτα δεν προσφέρουν ΚΑΜΙΑ νεα θέση εργασίας.

  • ΚΑΙ ΑΝ ΡΕ ΜΑΛΟΥΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ??

    ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ !!

    ΚΡΙΜΑ κ. ΜΑΛΟΥΤΑ
    Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ
    ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ !!

  • ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ Η ΚΟΖΑΝΗ…ΕΝΑΣ ΝΙΑΗΜΕΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ…ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ…ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΣ ΝΙΑΗΜΕΡΟΣ..ΜΟΝΟ Ο ΧΑΛΒΑΣ ΛΕΙΠΕΙ. ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.