Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη

2 Οκτωβρίου 2023
21:19

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας», θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης (Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού), την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου 2023, στις 10:00 π.μ.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η παρουσία σας.

62 σχόλια

  • Θα είναι και ο κατανας εκει?απο ποτε ψηφίζει ΝΔ,ο κατανας?Στα..τεσσερα,τους φώναζε ο αρχηγός του,στην Βουλή!!!!

    • Για πες μας, αν δεν ερχόταν θα έλεγες τα αντίθετα. Ο Μητσοτάκης για ό,τι πιστεύει το παλεύει με σιγουριά και το πραγματοποιεί !

        • Ενώ εσύ περί λύχνων αφάς (για ύπνο πας)!!!, και ενώ βρίσκεσαι σε παροξυσμό, με τρικυμία εν κρανίω και βλέπεις τριβόλους και παγίδες, καημένο παιδί !

  • Ο κασαπιδης θα είναι περιφερειάρχης ξανά θα το δείτε κιόλας μέτα σας θέλω Να δείτε εσείς που τον κατηγορούν τον κασαπιδη…

    Γιώργος Κασαπιδης ξανά!!!!!!

      • Εσύ δεν κατάλαβες πόσοι είμαστε. Το κόμμα πρέπει να πάρει μια δυνατή απάντηση τώρα και στις ερχόμενες ευρωεκλογές. Να μείνει με το νταούλι στο χέρι.

  • Τόσος πανικός πια? Τόση απογοήτευση? Βρε Κούλη κάτσε εκεί που είσαι…Έναν Βουλευτή θα βγάλεις στις επόμενες Βουλευτικές στην Κοζάνη.

    • ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΆΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΆΝΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΊΝΑΙ; ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΆΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΨΉΦΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ; ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ.

  • Μητσοτάκη μείνε και το βράδυ. Έλα στη συγκέντρωση του Αμανατίδη να τρίβεις τα μάτια σου.Το γεγονός ότι έρχεσαι να στηρίξεις Κάτανα και Κοσματόπουλο με ξεπερνάει.

    Αμανατίδη πάμε να τους πάρουμε σβάρνα από την 1η Κυριακή…!!!!!

    • Σκεφτείτε ποιό έξυπνα παρακαλώ…. και ο Αμανατίδης να βγει (που θα βγει) δεν το χει σε τίποτα ο Μητσοτάκης να τον ξαναπάρει στο “μαντρί” κάνοντας μια μικρή κωλοτουμπα..

  • Νίκη σημαίνει να προχωράς μπροστά. Και μπροστά πάει αυτός του οποίου η συνείδηση και το θάρρος κάνουν τους άλλους να πάνε πίσω!

    ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ !

  • Κασαπιδη δυστυχώς ξέχασες από που ξεκίνησες και ποια ήταν η πραγματική σου δύναμη… τώρα δυστυχώς θα πάρεις (?) την ψήφο μόνο της αυλής σου που σε τύφλωσε και σε οδήγησε σε κακιές επιλογές.
    Εβαλες ανθρώπους σε θέσεις σημαντικές που φέρθηκαν με αλαζονεία και αυτό θα πληρώσεις ο αμανατιδης δεν είναι καλύτερος αλλά δεν δοκιμάστηκε και γι αυτό θα χασεις

  • Μόνο τον Πουτιν δεν εφερες…χαχαχαχα…Την Κυριακή τελειώνουν τα θεατρινίστικα κολπάκια τα δικά σου και της κυρίας που εγκαταστάθηκε στη ΖΕΠ ένα μήνα τώρα.

    Να δω με τι μούτρα θα επιστρέψει στην Αθήνα.

    Άραγε θα χει δουλειά μετά τις 8/10 η γαλανομάτα σας?????

  • Ό Λάζος θα είναι παρών; Την στήριξη τού γκαντεμη ΝΔκρατη στον δήμο Κοζάνης,την θέλουν και την επιθυμούν όλοι!!! Την στήριξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού της Ελλάδας, για τόν νυν, και μετά, περιφερειάρχη κ Κασαπιδη είναι κόκκινο πανί!!!! Ο Γιώργος Κασαπιδης θά είναι περιφερειάρχης και την επόμενη πενταετία, ή ΝΔ και τά στελέχη της θά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εννοείται αυτά πού στηρίζουν άλλες υποψηφιότητες.

  • Τα τρολς Αμανατίδη εχουνε λυσσάξει. Πριν λιγο καιρό λέγανε οτι σιγά μην ερθει ο Μητσοτάκης , τωρα λενε ας ερθει και ο Μπαιντεν κτλ κτλ κτλ

    Τι θέλετε αλλο ;

  • Να πανε τα 40αρια.. 😉 και τα δεξιοβολεμενα τρολ να ακουσουν τον ανυπαρκτο και τον τσοπανη τους που θα ερθει μπας και του ανεβασει λιγο το ηθικο.

  • ρε Κασαπίδη. Να φωνάξεις τον Μητσοτάκη τη μέρα της ομιλίας του Αμανατίδη; Νομίζεις θα σε σώσει; Και ο άλλος Μητσοτάκης θα πάρει την ήττα στην πλάτη του. Αιδώς Αργείοι.
    Ενας 65 ετών που ψήφιζε ανέκαθεν ΝΔ. Σε κάναμε Πρωθυπουργό γιατί δεν υπήρχε άλλος και ότι γιατί αξίζεις.

  • Ο Μητσοτάκης πηγαίνει σε πολλές περιφέρειες για να στηρίξει τους υποψηφίους του και καλά κάνει,το ίδιο έκανε άλλωστε και πριν λίγο καιρό και ο Αμανατίδης ως βουλευτής που στήριζε τον Κασαπιδη, όλα άλλαξαν όταν χάθηκε η καρέκλα, ευχαριστώ!!!

  • Κύριοι ετοιμαστείτε αν έρχεται Τετάρτη ο Μητσοτάκης να είστε σίγουροι ότι Παρασκευή θα έρθει ο Παπάς με τον Ιερώνυμο για υποστήριξη.

  • Μητσοτάκη σε λίγους μήνες έχουμε ευρωεκλογές να δω με τι δικαιολογία θα έρθεις να ζητήσεις ψήφο από όλους τους νεοδημοκρατες της δυτικής Μακεδονίας. Τι θα πεις για έρθουμε πίσω στο κόμμα.
    Να θυμάσαι και τώρα αλλά και σε επόμενες εκλογές θα πάρεις ψήφο διαμαρτυρίας, θα πατωσεις στη δυτική Μακεδονία.
    Είδη τα ποσοστά του κόμματος είμαι χαμηλά στην περιοχή, κράτησες το 38% γιατί δεν είχες αντίπαλο. Θα δεις στην περιοχή να παίρνουν μικρά κόμματα πάνω από 10% ως ψήφο διαμαρτυρίας.

      • Θα αφήσω εσάς τους δήθεν νεοδημοκρατες να στηρίξετε το κόμμα, να δούμε πόσοι θα μείνετε.
        Όσο για το που θα ψηφίσω αποφασίζω μόνος μου. Εσύ ψηφίζεις όπου σου πούνε, ξύπνα.
        Μετά ο κάθε Μητσοτάκης ας αναλάβει τος ευθύνες του ,όπως και οι γύρω παρατρεχαμενοι, για την κατάντια του κόμματος στη δυτική Μακεδονία.

  • Αν σε λίγους μήνες δούμε υποψήφιο ευρωβουλευτή τον Κασαπιδη να δούμε για ποια καρέκλα θα μιλάτε τα υποτιθέμενα λίγα στελέχη του κόμματος που μείνατε.

  • Δηλαδή με όλα αυτά που γράφετε πιστεύετε ότι ο Αμανατιδης θα συνεργαστεί με τον Πρωθυπουργό. Δες τε την ιστορία του και κρίνετε!!! Η ότι θα εφαρμοστεί κυβερνητική πολιτική. Πόσο αφελής θεέ μου είναι ο κόσμος.

  • Μητσοτάκη κατάφερες να μην έχεις ψηφοδέλτιο για την Πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας. Πρώτη φορά στα χρονικά.

    Έρχεσαι να καμαρώσεις τα χάλια σου?

  • Θα ρωτήσει κάποιος τον πρωθυπουργό για την άναρχη ανάπτυξη των ΑΠΕ,χωρίς χωροταξικό και χωρίς κανένα όφελος για τους κατοίκους εδώ?
    Θα ρωτήσει κάποιος τον πρωθυπουργό γιατί εγκαταλήφθηκε η Δυτική Μακεδονία?
    Θα ρωτήσει κάποιος τον πρωθυπουργό για την τεράστια μείωση του πληθυσμού στην περιοχή μας?
    θα ρωτήσει κάποιος τον πρωθυπουργό ποια είναι τα εμβληματικά έργα που τάζει κάθε φορά που έρχεται στην περιοχή μας?

  • Τόση αλαζονεία και έπαρση ρε παιδιά,ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που εκλέχθηκε με άνεση πριν λίγο καιρό και κάνει το αυτονόητο, έρχεται να στηρίξει πανελλαδικά όλους τους περιφερειάρχες,που θεωρεί πώς μπορεί να συνεργαστεί και να προχωρήσει το έργο του

  • Όταν ο Κασαπίδης αποφασίζει να μιλήσει μόνος στους πολίτες

    Αγαπητό KOZAN αν δεν υπάρχει πρόβλημα.ας ανεβεί το σχόλιο με την παρακάτω ανάρτηση για να δει ο κόσμος την απήχηση του Κασαπίδη χωρίς την υποστήριξη του κηδεμόνα του (Κούλη)

    https://grevenapress.gr/kentriki-omilia-tou-perifereiarchi-dytikis-makedonias-kai-ek-neou-ypopsifiou-perifereiarchi-giorgou-kasapidi-sta-grevena-fotografies/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.