prwtoselida


       

Χ. Γκοβεδαρος: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους που με στήριξαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα”

12 Οκτωβρίου 2023
14:55

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους που με στήριξαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες πίεσης γενικώς αλλά και ειδικώς προς το πρόσωπό μου.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το μεγάλο αριθμό φίλων που μου εξέφρασαν συμπάθεια και εκτίμηση, παρότι δεν ήταν εφικτή η ενεργή στήριξή τους για διαφόρους λόγους.

Τέλος δε θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπό μου, τους συμπολίτες μου στην πόλη της Κοζάνης και του ευρύτερου Δήμου κάτω από αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες.

 

Δε θα πω πολλά για την επόμενη μέρα, μόνο ότι δε θα παρεκκλίνω ούτε γραμμή από τις θέσεις και τις αρχές μου.

Με πρόταγμα πάντα τον τόπο μας και με φυσική παρουσία και επαφή με τους συμπολίτες μου, όπως άλλωστε όλα τα χρόνια.

Ο αγώνας όμως δεν τελείωσε, απεναντίας συνεχίζεται ακόμη πιο δυνατά με στόχο η επόμενη Κυριακή να βρει νικητή το συνδυασμό μας “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” και το Γιώργο Αμανατίδη Περιφερειάρχη.

 

Πάμε ΜΑΖΙ για την τελική νίκη!!

32 σχόλια

  • “-Αν ήσασταν βουλευτής θα στηρίζατε τον κ. Κασαπίδη για κομματικούς λόγους?
    “-Ναι, θα στήριζα το καλό του τόπου μου…”
    Άρα μέχρι να εκλεγεί βουλευτής το καλό του τόπου του ήταν η κομματική γραμμή αφού όμως δεν έγινε βουλευτής είδε το φως το αληθινό και κατάλαβε πως το κόμμα του δεν θέλει το καλό του τόπου… και με τέτοια λογική θέλουμε να πάμε την περιοχή μπροστά!

    • Εχετε κανενα επιχειρημα; ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!!
      Τουλαχιστον ο Αμανατίδης και μπορεί και για αυτο θα βγει

    • Εγω να συμφωνησω οτι δεν ειναι ο Αμανατιδης ο καταλληλλος. Οκ Ειναι ο Κασαπιδης? Και τι κανεις οταν ανηκεις σε μια παραταξη που θελει το καλο του τοπου?
      Δεν ειμαστε Κομουνιστες να διαλυθει το συστημα να καταρευσει ο καπιταλισμος. Δυστυχως δεν υπηρξε καμια συνεδριαση καμμια κομματικη διαδικασια για το ποιον πρεπει να στηριξει το κομμα. Λυπαμαι αλλα αυτο δεν ειναι δημοκρατικη λειτουργεια. ΜΕ Αμανατιδη ισως παμε καλυτερα ΜΕ Κσαπιδης παντως οχι

      • Όλα τα στελέχη της περιοχής είχαν 4 χρόνια να εκφράσουν παράπονα και ανησυχίες στην Αθήνα και εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως δεν το έκαναν.
        Με τον τρόπο που έγινε είναι σαν να σου λένε πως την μια μέρα είναι όλα καλά και την επόμενη που δεν εκλέχθηκε ήταν όλα λάθος!
        Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι λογική ενός ανθρώπου που θέλει να βοηθήσει. Επίσης δεν είναι κάτι που το λες έτσι απλά στην τηλεόραση. Είσαι πολιτικός και δεν ξέρεις πως να απαντήσεις σε ένα τόσο απλό και αναμενόμενο ερώτημα??

  • Μάλλον άλλος έπρεπε να είναι επικεφαλής στις περιφερειακές…Μετά το σημερινό αυτογκόλ σιγουρεύτηκα ” Αν είχα εκλεγεί, δεν θα ήμουν υποψήφιος περιφερειάρχης” Δηλαδή το λες αυτό σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας; Εκεί είναι Αθήνα, σε ξεσκονίζουν, δεν είναι Κοζάνη! Τι ωραία και ποιοτική ανακοίνωση απο τον Γκοβεδαρο, ευχαριστεί ευγνωμονεί, δικαιολογεί ακόμα και αυτούς που δεν τον ψήφισαν, δεν λέει μεγάλα λόγια, με μία απλή φώτο ενός απλού καθημερινού ανθρώπου. Τι να πώ, τώρα είναι αργά να αναλάβει την εκστρατεία ο Γκοβεδαρος.

  • Μπράβο σου! Πολύ ωραία ανακοίνωση, ευχαριστείς-ευγνωμονείς, δικαιολογείς ακόμη και αυτούς που δεν σε ψήφισαν, δεν κατηγορείς κανέναν, και δεν λες μεγάλα λόγια ”Θα είμαστε σίγουρα νικητές, Εμείς και κανένας άλλος, Πρώτοι σε όλη την Ευρώπη κτλ..”

  • Και εμείς ευχαριστούμε για την πάσα που μας δώσατε σήμερα στον Παπαδάκη, πάρε βάλε με άδειο τέρμα! Μα τι σέντρα ήταν αυτή? Τις σέντρες του Ζιντάν μου θύμισε! Δωράκι ανέλπιστο!

    • Βλέπεις πόσο ανάγκη έχετε τους εντυπωσιασμός κι όχι την ουσία; Μόνο τον Πάπα δεν φέρατε να στηρίξει τον Ολιγαρχη σας και πάλι τα επικοινωνιακά ψάχνετε για να χετε ελπίδα.

  • Σήκωσε όλο το βάρος στην Κοζάνη για το συνδυασμό του κόντρα στο κασαπιδικό και το κομματικό μπλόκ. Το πιο δυνατό χαρτί του Αμανατίδη για την επόμενη μέρα.

  • Αν είχα εκλεγεί,για δεύτερη φορά βουλευτής,με τόν Κυριάκο Μητσοτάκη θά στήριζα την επιλογή του, για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,τόν νυν περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπιδη!!!!! Δηλαδή μας λέει, ότι σύμφωνα με την προεκλογική του εκστρατεία ,αφού δεν εκλέχθηκε βουλευτής,για τό καλό τής ΝΔ θά στήριζε ,αυτόν που δεν πρόσφερε τίποτα ως νυν περιφερειάρχης για την περιοχή!! ΑΞΙΟΣ!!!

    • Η επίσημη ανακοίνωση του Χ. Κάτανα για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας: “Δυστυχώς η σημερινή Περιφερειακή Αρχή απέτυχε!” (Βίντεο)

      https://kozan.gr/archives/436324

    • Για κακή σας τύχει δεν βγήκε και έτσι δεν τον στηρίζει ούτε ο Αμανατιδης ,ούτε η Πλειοψηφία της τοπικης νέας Δημοκρατίας,ούτε γενικά ο λαός της δυτικής Μακεδονίας. Κρίνεται ανεπαρκής και την Κυριακή πάει σπίτι.
      Τι δεν καταλαβαίνεις…

    • αν έβαζε με Κασαπιδη θα έπαιρνε και άλλους σταυρούς, εκεί που έβαλε βρήκε τοίχο γιατί οι άλλοι ήταν πιο προετοιμασμένη..καλά τι να λέμε και για Κεχαγιά και Μιχαηλίδη που τρέχανε και τελικά απλά κάνανε τους νεροκουβαλητές μιας παρέας… να χαρώ εγώ

  • Ρε Γκοβεδάρε τι γίνεται εδώ ;
    όλοι οι εκλεγόμενοι σύμβουλοι του Αμανατίδη είναι
    από την Πτομεμαίδα ; Απο την Κοζάνη μόνο εσύ ;;!!!!!!!!!

  • ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΧΑΡΗ !!

    ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΣ , Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ;

      • Σίγουρα δεν την ξέρει την ιστορία. Σίγουρα δεν θυμάται τι έπραξε το κόμμα του κ. Γιάννη όταν κατέβηκε υποψήφιος. Πολύ σωστά έπραξε ο Χάρης αν και θα έπρεπε να κατέβει ο ίδιος επικεφαλής, αλλά επειδή από τη δουλειά του και μόνο ζει ως ελεύθερος επαγγελματίας, δεν θα ήταν και τόσο εύκολο απέναντι σε κρατικοδίαιτους μια ζωή.

    • 2019 και 2023 ήταν η καλύτερη πρόταση για το Δήμο Κοζάνης αλλά η ΝΔ τον έγραφε…
      Και τώρα τι; χωρίς υποψήφιο δήμαρχο για πρώτη φορά…

      • Η Ν.Δ τότε τον πρότεινε τον Γκοβεδάρο αλλά οι απαιτήσεις του ήταν ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ .

        ΗΤΑΝ ΑΤΟΛΜΟΣ

        Τα ήθελε όλα στο πιάτο έτοιμα !!

        Ακούτε εκεί ;;

        • Θα κλαίνε στη ΝΔ που θα χάσουν την περιφέρεια και από το Γκοβεδάρο, πρώτος σε σταυρούς ήταν στην Κοζάνη, είχαν την δυνατότητα να τον στείλουν στο Δήμο να ξεμπερδευουν με δαυτον, όμως τώρα θα χάσουν την περιφέρεια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι