Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTG TRAVEL EXPERIENCE 2023 στο Ρίμινι της Ιταλίας

26 Οκτωβρίου 2023
10:17

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού “TTG TRAVEL EXPERIENCE 2023” που πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2023 στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Για μία ακόμη φορά οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας μέσα από στοχευμένες συναντήσεις με εκπροσώπους της ιταλικής τουριστικής αγοράς και ανθρώπους των μέσων επικοινωνίας, παρουσίασαν όλες τις θεματικές μορφές του πλούσιου τουριστικού αποθέματος της Δυτικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά του κοινού υπήρξε έντονο ενδιαφέρον ώστε να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής μας και να βιώσουν από κοντά τις εμπειρίες που προσφέρει. Κοινό και επαγγελματίες ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα για τη γαστρονομική κουλτούρα της Δυτικής Μακεδονίας.

5 σχόλια

  • Εσένα τι σε κοφτει; Εσύ δεν θα πας πάντως.Ετσι κι αλλιώς εσύ πάντα θα είσαι μέσα στη μιζέρια και στην αφάνεια.Μαθε να κάνεις κάτι δημιουργικό στη ζωή σου και μην ασχολείσαι με τους άλλους.

    • Αυτή η νοοτροπία μας χρεοκώπησε. Άσε τους άλλους να τρώνε ανενόχλειτοι και μην ασχολήστε με τους άλλους. Και το βίσμα έπεφτε ράιτ θρου. Ά ρε βούρδουλα…

  • Εσύ πάντως δεν μπορείς να πας. Γιατί εσύ ζεις στην αφάνεια και στην ασημαντότητα. Θα κάτσεις εδώ να σχολιάζεις πικροχολα τη δράση άλλων. Θα ήθελες να είσαι στη θέση τους, αλλά δεν μπορείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.