Στο Βελβεντό ο Γιώργος Αμανατίδης – Με ποιους συναντήθηκε

30 Οκτωβρίου 2023
22:55

Όπως γράφει σε ανάρτησή του στο facebook Γιώργος Αμανατίδης : “Βελβεντό, σήμερα σε συνάντηση, μετά από σχετική πρόσκληση, με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπους των τοπικών αγροτικών οργανώσεων, (Συνεταιρισμοί, ΤΟΕΒ, Αγροτικός Σύλλογος) και πολίτες!

🔷️ Ενημέρωση για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου, σχεδιασμός, προτάσεις, επόμενα βήματα.
🔶️ Η συνεργασία με τους δήμους της Περιφέρειας μας βασική προτεραιότητα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών.”

 

5 σχόλια

  • Όποιος κάνει τον κόπο και κοιτάξει θα δει δεκάδες αποφάσεις σημερινές για φωτοβολταϊκά. Κατά τα άλλα ο Αμανατίδης θα τα ενέκρινε όλα τα φωτοβολταϊκά.

  • Πω,πω!! Ήρθε ο Αμανατίδης ο μεσσίας να μας σώσει!! Τώρα θα τρώμε με χρυσά κουτάλια!!! Θα χορτάσουμε ανάπτυξη!!! Δεκάδες θέσεις δουλειάς!! Τόσες μελέτες θα βρουν το δρόμο της υλοποίησης επιτέλους!! Ως τωρα τις μελέτες τις είχε στα συρτάρια ο δήμαρχος. Δεν πρόλαβε ούτε μια να υλοποιήσει!! Όλα θα γίνουν τώρα!! Καλά να είμαστε να τις δούμε να γίνονται τώρα!!

  • Πω, πω!! Τώρα με τον μεσσία Αμανατίδη θα φάμε με χρυσά κουτάλια!! Θα έρθει επιτέλους η ανάπτυξη και πολλές θέσεις εργασίας στον τόπο μας, που τόσο πολύ τον αγαπάει.Ολες οι μελέτες τώρα θα υλοποιηθούν!!Θα ζήσουμε σε παράδεισο!! Οι νέοι που έφυγαν θα επιστρέψουν, αφού εδώ θα βρίσκουν την ευκαιρία της ζωής τους. Αυτά μας έλεγαν προεκλογικά και τώρα περιμένουμε να γίνουν πράξη τα λόγια τα μεγάλα!! Καλά να είμαστε να δούμε!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.